SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Rizespor maçı sizce ne olur?

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, mynet.com için günün önemli maçlarını yorumladı.

G.SARAY-Ç.RİZESPOR 2.5 ÜSTÜ 1.40 (9/10)

G.Saray’da son Beşiktaş maçında savunmanın ortasında yer alan Semih ve Chedjou bu karşılaşmada yok. Cimbom zaten sezon genelinde savunmada çok sıkıntı yaşadı. Özellikle de içerde 1 sefer hariç her maç gol yedi. Rizespor ise Hikmet Karaman ile çıkışa geçti. Deneyimli hoca yönetiminde kupa dahil 7 maçın 6’sında en az 1 gol attı. Ayrıca Hikmet hoca çalıştırdığı takımlarla G.Saray’a karşı son 7 maçta en az 1 gol atmayı başardı. Gene de bir sürpriz çıkmasını beklemiyorum. Dolayısı ile 2.5 Üstü maçın ideal seçimidir.

ST.ETİENNE-PSG 2 1.90 (8/10)

PSG son dönemde St.Etienne’e ciddi bir üstünlük kurdu. En sonuncusu 12 gün önce bu sahada olmak üzere aralarındaki son 4 maçı Paris ekibi kazandı. Bu psikolojik avantajı göz önünde bulundurarak bir kez daha PSG’nin galibiyetine oynanır diye düşünüyorum. Ayrıca misafir ekip gene form tuttu. Hafta içi de bu maçı düşünerek kupada birçok as oyuncusunu dinlendirdi. 2.5 Altı maçın ideal seçimidir ama cazip orandan PSG galibiyeti denemeli.

LYON-METZ KG Yok 1.60 (8/10)

Lyon hafta içi beklediğimiz gibi Fransa Kupası’ndan da elendi ve artık tamamen lige odaklandı. Bu maçta herhangi bir sürpriz çıkacağını zannetmiyorum. Ev sahibi ekip son dönemde müthiş bir ritim yakaladı. Mets de ise aksine düşüş devam ediyor. Bu sene geldikleri Ligue 1’de fazla kalıcı olamayacaklar gibi görünüyor. Oran yükseltmek için KG Yok uygun. Lyon ligde 4 haftadır gol yemezken Metz deplasmanda 11 maçta 3 golle ligin en az gol atan takımı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler