SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan çılgın takas

Galatasaray, Bursaspor'a Serdar Aziz'in transferine karşılık 5 futbolcusunu takas için önerecek.

Chedjou-Semih-Koray üçlüsünün yokluğunu doldurmak için Serdar Aziz’e yönelen G.Saray, yeşil-beyazlı yönetim ile masaya oturduğunda Gökhan, Yekta, Umut, Ontivero ve Aydın’ı takas için teklif edecek.

SARI-kırmızılı kulüpte artık bir stoper alınması şart olurken adaylar arasında ise Serdar Aziz öne çıktı... Bursasporlu savunmacı için daha önce de G.Saray girişimlerde bulunurken yabancı kontenjanının olması 24 yaşındaki savunmacının fiyatının astronomik bir hale gelmesine neden olmuştu... Cimbom bu kez oyuncunun değerinin düşmesi ile birlikte yeniden Bursa yönetimi ile masaya oturmayı planlarken ilginç bir öneri ile karşılarına çıkacak.

SON İHTİMAL KİRALIK!

KADROSUNDAKİ fazlalığı azaltmak isteyen Cimbom, birçok oyuncusuna takım bulmalarını söylerken Serdar Aziz için yapacağı görüşmelerde de bu oyuncuları masaya koyacak. Serdar Aziz karşılığında Bursaspor’a Gökhan Zan, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero ve Aydın Yılmaz’ı önerecek olan Cimbom, yeşil-beyazlıların istediği oyunculara göre de pazarlık yapmak istiyor... Timsah’ın kabul etmesi durumunda sadece takas ile transferi sonlandırmayı planlayan Aslan, aksi durumda ise yine takas ve az miktarda para ile son noktayı koyacak...

FERNANDAO SAVAŞI

BU iki önerinin de karşılık bulmaması durumunda kiralamak üzere teklif yapacak olan sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonunun da belirlenmesini isteyecek... 3 şart ile Bursaspor yönetiminin karşısına çıkmayı planlayan G.Saray cephesi oyuncunun da gelmeyi istemesi nedeniyle bu transferin peşini bırakmayacak.

BURSASPOR cephesi ise her fırsatta oyuncularını satmak istemediklerini açıklasa da istedikleri şartlarda gelecek bir öneri için de kapıyı hep açık bırakıyor.. G.Saray’ın Fernandao ile ilgilenmesi de iki kulüp arasındaki transfer dengesinde değişiklik yaşanmasına neden olabilir... Bursa’da kiralık oynayan ve bonservisi Atletico Paranense’de bulunan Brezilyalı golcü için G.Saray’ın da devreye gireceği iddiaları da Serdar Aziz görüşmelerinde masada olacak!

Serdar Taşçı pahalı geldi!

SERDAR Aziz ile birlikte Aslan’ın radarına takılan Serdar Taşçı transferi maliyetleri yüzünden zora girdi... Oyuncuyu geçen sezon 9 milyon Euro’ya transfer eden Spartak Moskova, 27 yaşındaki savunmacıyı satmaya yanaşmazken, istediği rakamlar ise dudak uçuklatacak cinsten. Oyuncunun yıllık ücreti de Aslan’ı zorlayacak düzeyde olunca G.Saray Serdar Taşçı transferini askıya aldı.

8 gol

Serdar Aziz, 7 sezonluk Bursaspor kariyerinde 128 maça çıkarken 8 gol atıp 3 kez de asist yaptı...

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler