SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray, Sneijder için 31 milyon TL isteyecek

Southampton'ın ocak ayında Sneijder'i transfer edeceği haberi İngiliz basınında geniş yankı buldu.

Daily Mirror'un dün manşete taşıdığı Southampton'ın ocak ayında Sneijder'i transfer edeceği haberi İngiliz basınında geniş yankı buldu.

The Guardian haberi tekrarlarken, yüksek tirajlı tabloid gazetelerden Daily Mail, dün akşamki "Southampton Wesley Sneijder ile ilgileniyor. Teknik Direktörleri Ronald Koeman, "Ama maaşlarını ödeyecek gücümüz yok" başlıklı haberinde, Ronald Koeman'ın kulübünün Wesley Sneijder ile kontrat imzalamayı çok istediği ama onun maaşlarını ödemeye Güney Sahili takımının bütçesinin yetmeyeceğini kabul ettiğini bildirdi. Galatasaraylı yıldızın teklif edildiği kulüpler arasında Manchester United ve Southampton'ın olduğu anlaşıldı.

Haberde ayrıca, Sneijder'ın transferi gerçekleşirse Galatasaray'ın haftada 90 bin sterlinlik maaşı ödemekten kurtulacağı kaydedildi. Kulübün mali sıkıntılarını hafifletme görevini üstlenen yeni başkan Duygun Yarsuvat'ın, Sneijder'in 2.5 milyon sterlin tutan maaş sorununa baktığı ileri sürüldü.

Sneijder ile aynı menajeri kullanan Ronald Koeman, "Sneijder ile ilgiliyim ama ödeyemeyiz. Bunu biliyorum çünkü Sneijder'in menajeri benim de menajerim" diye konuştu.

Southampton'ın bütçesinin yetersizliğinin Louis van Gaal isterse Manchester United'ın Sneijder'ı transfer etme şansını artıracağı ve Galatasaray'ın Sneijder için 9 milyon sterlin (yaklaşık 31 milyon TL) civarında bir para isteyeceği belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler