SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray ilkleri yaşadı

Torku Konyaspor-Galatasaray maçı bir çok ilke sahne oldu. Bu sezon daha önce 2'den fazla gol atamayan Galatasaray Konya'da patlama yaparken, Hamit Altıntop da sarı-kırmızılı formayla ilk lig golünü attı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Konya'da tavan yaptı. 13. haftanın zorlu mücadelesi sarı-kırmızılılar için bir hayli kolay geçti. Bu sezon daha önce hiç bir maçta ikiden fazla gol atamayan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı ikinci lig maçını 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Sarı-kırmızılı ekip böylece hem maç fazlasıyla lider, hem de haftaya girilirken sıfır olan averajını da düzeltmiş oldu.

[Maçtan kareler-![Konyaspor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121758/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/konyaspor-galatasaray-macindan-kareler-154044-myspor)

 

Burak Yılmaz'ın artan formu Konya'da da devam etti. Fileleri 2 kez havalandıran yıldız futbolcu gol sayısını 9'a çıkardı. Burak bu 9 golün 5'ini son 3 haftada attı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli ismi Hamit Altıntop için de özel bir maç oldu. Galatasaray'da 3. sezonunu geçiren Hamit, Süper Lig'deki ilk golünü attı.

Ev sahibi Torku Konyaspor adına ise istatistikler tersine döndü. Galatasaray maçına çıkana kadar bu sezon sahasında oynadığı 6 karşılaşmada toplam sadece 1 gol yiyen yeşil-beyazlılar, bu sayının 5 katını 1 maçta yedi. Torku Konyaspor ayrıca bu sezon evinde ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler