SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Eksişehirspor (CANLI)

Galatasaray, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla ilk maçında Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'la karşılaşyor.

GALATASARAY - ESKİŞEHİRSPOR

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: TT Arena

SAAT: 19.30

HAKEM: Ali Palabıyık

YAYIN: ATV ve Mynet Canlı Anlatım

İŞTE İLK 11'LER

GALATASARAY: Sinan, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Olcan, Emre Çolak, Pandev, Umut

ESKİŞEHİRSPOR: Sinan, Birol, Berkay, Semih, Kaan, Lawal, Causic, Serdar, Andaç, Erkut, Mirkan

Bu sezon 17 resmi maç oynayan Galatasaray'da yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, fazla forma şansı bulamayan isimlere kupada görev verecek. 44 yaşındaki teknik adam böylece geniş kadrosuyla ilgili fikir sahibi olmayı planlıyor.

Fernando Muslera'yı dinlendirmeyi düşünen Hamza Hamzaoğlu, kaleyi Sinan Bolat'a teslim edecek. Defansta Veysel, Koray ve Alex Telles'i oynatmayı düşünen Hamzaoğlu, Chedjou'yu dinlendirecek ama Semih'ten vazgeçmeyecek.

Orta sahada, Prandelli döneminde pek fırsat bulamayan Olcan, Emre Çolak, Yekta, Furkan, Yasin ve Sinan Gümüş kadroyu zorlayan isimler olarak öne çıkıyor.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü hücumda ise Burak Yılmaz'ı dinlendirecek.Son antrenmanda Umut Bulut'un yanı sıra bir süredir kadroya girmekte zorlanan Pandev'i de deneyen Hamzaoğlu, tercihini büyük olasılıkla Umut'tan yana kullanacak.

Galatasaray, yeni teknik direktörü ile Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılarak, kupada gruplara iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

HAMZAOĞLU'NUN 200. MAÇI

Hamza Hamzaoğlu teknik direktörlük kariyerindeki 200. resmi maçına 1991-1995 yıllarında futbol oynadığı Galatasaray'ın başında çıkacak.

Hamzaoğlu, teknik direktörlük kariyerinde Süper Lig'de 68, 1. Lig'de 74, 2. Lig'de 33 ve Türkiye Kupası'nda 24 olmak üzere toplam 199 müsabakada görev yaptı. Bu maçlarda 84 galibiyet, 48 beraberlik ve 67 yenilgi alan Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı takımlar, 262 gol atarken kalelerinde 247 gol gördü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler