SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Prandelli, Galatasaray'a savaş açtı

Galatasaray'da sözleşmesi tek taraflı feshedilen teknik direktör Cesare Prandelli'nin yönetimle kesinlikle uzlaşmaya varmayacağı iddia edildi.

Başkan Duygun Yarsuvat’ın “Konuşup, anlaşacağız” açıklamasına rağmen İtalyan hocanın avukatı aracılığıyla masaya oturacağı ve alacaklarından vazgeçmeyeceği belirtildi. Prandelli’nin yakın çevresine, “Benimle ilgili kararı İstanbul’da antrenmanın 50’inci dakikasında basınla ilgilenen yardımcım iletti. Bu tavır şık değildi” dediği kaydedildi.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’da Anderlecht maçı sonrası görevine son verilen Cesare Prandelli, yönetimden adeta rövanşı almaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı kulüpten hangi şartlarda ayrılacağı merakla beklenen İtalyan çalıştırıcı ile ilgili olarak Başkan Duygun Yarsuvat’ın “Konuşup anlaşacağız” açıklamasından sonra gözler Prandelli’ye çevrilmişti.

Tazminatı yeni yönetimle eski Başkan Ünal Aysal’ı birbirine düşüren Prandelli’nin, son yaşanan gelişmelerden sonra Galatasaray’ı zorda bırakacak bir tavır içinde olduğu öğrenildi. Buna göre 2015- 2016 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’la sözleşmesi tek taraflı kulüp tarafından fesh edilen teknik adamın kesinlikle uzlaşı yolunu seçmeyeceği bildirildi.

CESARE PRANDELLI'NİN GALATASARAY'DAN 20 MİLYON TL İSTEYECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

SADECE AVUKATIYLA GÖRÜŞEBİLECEKLER

Prandelli’nin görüşmeleri sadece avukatı aracılığıyla yapacağı ancak kırgın olduğu için alacaklarından vazgeçmeyeceği belirtildi. Prandelli’nin konuyla ilgili yakın çevresine “İyi niyet görmedim. Yeni başkan seçildikten sonra onlara rahat hareket edebilmeleri için haber gönderdim. Aksine memnun olduklarını söylediler. Trabzonspor maçından sonra da yine ben adım attım. Ama yine sorun olmadığını ilettiler. Hatta Anderlecht maçı sonrası da yine benzer bir yaklaşım vardı. Benimle ilgili kararı İstanbul’da antrenmanın 50’inci dakikasında basınla ilgilenen yardımcım iletti. Bu tavır şık değildi” dediği öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler