SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz 100'leri güldürdü

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında  Galatasaray, Gaziantepspor'la karşılaştı..Sarı-Kırmızılı ekip, 89. dakikada Burak Yılmaz'ın kafa golüyle G.Antepspor'u 1-0 yenerek İstanbul'a 3 puanla döndü.

Prandelli'yi ülkesine gönderen Galatasaray, Gaziantepspor maçına yardımcı antrenör Taffarel yönetiminde çıktı. Sarı-Kırmızılı takımın maçtaki performansı da oldukça merak ediliyordu. Özgür Yankaya'nın düdüğüyle başlayan mücadelede ev sahibi Gaziantepspor ilk 45 dakika boyunca daha etkindi. Mustafa Durak ve Chibuike ile çok sayıda pozisyona giren Kırmızı - Siyahlı ekip son vuruşlardaki beceriksizlik nedeniyle istediği skoru tabelaya yansıtamadı.

Galatasaraylı oyuncular ise Prandelli sonrası 'silkelenirler' beklentisinden uzaktı.. Özellikle Selçuk İnan'ın pas hataları ilk yarıda dikkat çekti.. 27. dakikada ise rakip ceza sahası içerisinde Burak Yılmaz'dan seken topu önünde bulan Sneijder boş kale yerine topu üst direğe nişanladı. İlk yarının bir başka eleştirilen ismi Burak Yılmaz'dı.. Galatasaray'da 100. maçına çıkan Yılmaz, ilk 45 dakika boyunca ayakta kalmakta zorlandı.

İkinci yarıya konuk Galatasaray, sahada varlığı yokluğu belli olmayan Bruma'nın yerine Umut Bulut'la başladı. Ancak 46. ile 70. dakika arasında ne konuk Galatasaray ne de Gaziantepspor pozisyona girebildi. 71. dakikada ise ev sahibi ekibin atağında Muslera tecrübesini konuşturarak topu kornere çeldi. 

Olcan Adın'ın da oyuna girmesiyle rakip sahada ataklarını sıklaştıran Galatasaray, Burak Yımaz'ın 89. dakikada kafa golüyle İstanbul'a 3 puanla döndü.

GAZİANTEPSPOR - GALATASARAY

STAT: Kamil Ocak Stadı

Maçtan kareler-Gaziantepspor-Galatasaray maçından kareler

HAKEM: Özgür Yankaya

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

İLK 11'LER

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Binya, Arokoyo, Chico, Barış, Chibuike, Gökhan, Erdem, Mustafa, Emre(Dk. İbrahim Akın)

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık (Dk. 90+1 Alex Telles), Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder(Dk. 62 Olcan Adın) , Bruma (Dk. 45 Umut Bulut), Burak Yılmaz

GOLLER: Dk. 90 Burak Yılmaz (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Selçuk, Tarık (Galatasaray), Gökhan Süzen,  Barış  Yardımcı (Gaziantepspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

İlk yarı

4. dakikada Selçuk İnan'nın ortasında penaltı noktası üzerinde topa iyi yükselen Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.

7. dakikada Melo'nun pasıyla sol çaprazda topla buluşan Sneijder'in ceza sahası yayının hemen dışından vuruşunda kaleci Karcemarskas topu güçlükle çıkardı.

21. dakikada Chibuike'nin sol kanattan ortasında penaltı noktası üzerinde buluşan Mustafa Durak'ın gelişine vuruşunda top Muslera'da kaldı.

27. dakikada Chedjou'nun uzun pasında ceza sahası içinde Burak'ın indirdiği topla buluşan Sneijder'in sert şutunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü.

İlk yarı 0-0 sona erdi

İkinci yarı

52. dakikada etkili gelişen Gaziantepspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Erdem'in ceza alanına ortasında Gökhan'ın röveşata denemesinde top yandan dışarıya gitti.

80. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından ceza alanına bir orta daha yapıldı ama Umut'un yakın mesafeden kafa vuruşunda top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

89. dakikada Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kullandı. Hamit'in ceza alanına ortasında Karcemarskas topu yumrukladı ve top yükseklik kazandı ve Burak iyi bir zamanlamayla topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler