SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu

Galatasaray'da Prandelli'nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına Hamza Hamzaoğlu getirildi. Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada Sarı-Kırmızılı kulüple prensipte anlaştığını açıkladı.

Lig TV'nin son dakika haberine göre; Galatasaray'da Prandelli'nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Galatasaray'ın genç teknik adamın teknik direktörlüğü getirildiğini gün içinde resmi olarak açıklayacağı öğrenildi.

Hamzaoğlu NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan teklif aldım. Prensipte kabul ettim, Galatasaray yönetiminin kararını bekliyorum." dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun Gaziantepspor mücadelesiyle ilk resmi maçına çıkması bekleniyor.

TFF'den Hamzaoğlu açıklaması: Terim onay verirse...
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in onay vermesi durumunda Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Düren, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine Galatasaray Teknik Direktörlüğü için adı geçen A Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamza Hamzaoğlu ile ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.

Konuyu öncelikle Fatih Terim ile görüşmeleri gerektiğini vurgulayan Mete Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

AKHİSAR'LA BÜYÜK BAŞARI
Futbolculuğu döneminde 1991-1994 yılları arasında sarı kırmızılı takmda top koşturan ve iki lig şampiyonluğu yaşayan Hamzaoğlu, 2011/2012 sezonunda Akhisar Belediyespor ile Birinci Lig şampiyonluğu yaşayarak Manisa ekibini Süper Lig'e taşımıştı.

Akhisar Belediyespor'la ilk yılnda 1.24, ikinci yılındaysa 1.29'luk puan ortalaması yakalayan Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz sezon sonunda görevden ayrılarak Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapmaya başlamıştı. Hamza Hamzaoğlu daha önce de Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor'da başarılı dönemler geçirmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler