SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder'in menajeri sözleşme konusunda konuştu

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunduğu menajeri Guido Albers, Hollanda basınına çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Son haftalarda Galatasaray'da ilk 11'e giremeyen ve maçlara sonradan dahil olan Wesley Sneijder için menajeri Guido Albers, hem teknik direktör Cesare Prandelli hem de yönetimle ilgili önemli açıklamlarda bulundu. Oyuncusunun her fırsatta Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getiren menajer Albers, ülkesinin 'Elfvoetbal' adlı haber sitesine şu demeçi verdi.;

" Sneijder'in son zamanlarda yedek kalmasına anlam veremiyorum. Prandelli'nin kararları tartışılıyor. Galatasaray yönetimi de sözleşme uzatmaya yanaşmıyor. Yönetimle bir kez daha görüşeceğiz."

Bu arada İngiliz Daily Star gazetesi de Galatasaray'ın Sneijder'i satabileceğini ve Hollandalı teknik adam Van Gaal'ın Sneijder'in transferi için beklemede oldğunu iddia etti. Tüm bu gelişmelerin ışığında Galatasaray Yönetimi, Sneijder'in menajeriyle Belçika'da görüştü. Albers ve yönetim bir araya geldi

Sneijder'in menajeri Belçika'da Galatasaray yönetimiyle bir araya geldi. Menajer Albers, yönetime transfer tekliflerini iletirken yönetim de futbolcunun sözleşmesini uzatmak istediklerini menajerine açıkladı. Karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen görüşme sonrasında taraftarlar olumlu bir şekilde görüşmeden ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler