SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Trabzonspor (CANLI)

Süper Lig'in 10. haftasında TT Arena zorlu bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Lig'de üst üste 3. galibiyetini almak isteyen Galatasaray, Halilhodzic sonrası Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açan Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

GALATASARAY - TRABZONSPOR

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: TT Arena

HAKEM: Mustafa İlker Coşkun

İŞTE İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Olcan, Yekta, Emre Çolak ve Burak Yılmaz

TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Medjani, Papadapoulos, Musa, Salih, Constant, Yusuf, Mehmet, Özer, Cardozo

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Zorlu karşılaşma

Ligde 10. haftaya lider Fenerbahçe'yle birlikte 19 puanda giren sarı-kırmızılı takım, son iki haftada Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendi. "Cim Bom", teknik direktör değişikliğinin ardından Ersun Yanal'ın başına geçtiği Trabzonspor karşısında hem galibiyet serisini devam ettirmek hem de zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray, bu sezon seyircisinin önünde ligde mağlubiyet yaşamadı. Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'la golsüz berabere kalan "Cim Bom", Sivasspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorlarla yenmeyi başardı.

Sarı-kırmızılılarda zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, İsviçre Milli Takımı'ndan sakat dönen Blerim Dzemaili, bu akşam forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu bu akşam sarı kart görmeleri durumunda, 11. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasında oynayamayacak.

OLCAN, TRABZON'A KARŞI!

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, teknik direktör Cesare Prandelli'nin şans vermesi durumunda eski takımına karşı ilk defa forma giyecek.

Trabzonspor'a 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde gelen Olcan, özellikle geçen sezon bordo-mavili forma altında ligde 10, UEFA Avrupa Ligi'nde de attığı 5 golle dikkati çekmişti.

TRABZONSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Ligin 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Karadeniz ekibinde, Halilhodzic'in yerine geçen Ersun Yanal ilk maçına çıkacak. Zorlu maçta cezalı olan Belkalem forma giyemiyecek.

Milli takımlarda bulundukları için hafta boyunca yapılan çalışmalarda yer almayan  Bosingwa, Belkalem, Medjani, Papadapoulos, Waris ve Yatabare İstanbul'daki kampa katıldı.

Ersun Yanal’la tanışan oyuncular, Trabzonspor'un İstanbul'da yaptığı antrenamanda takımla çalıştı. Antrenmanı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulübün CEO’su Burak Gürdal da izledi.

Trabzonspor'da savunmanın önemli isimlerinden Belkalem, cezası nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Cezayirli oyuncunun yerine Mustafa Akbaş savunmada görev yapacak.

Galatasaray ile Trabzonspor 118'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 117 karşılaşmanın 54'ünü Galatasaray, 36'sını Trabzonspor kazanırken, 27 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler