SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Avrupa tehlikesi var mı?

Sarı kırmızılı takımın ikinci başkanı Hamdi Yasaman'dan çarpıcı açıklamalar...

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Prof. Dr. Hamdi Yasaman “Herkesle dost olma, kavga etmeme prensibimiz var. Bu nedenle TFF ve diğer kulüplerle ilgili olarak hep olumlu mesajlar veriyoruz. TFF yönetimiyle ilişkilerimizi düzelttik. Hiçbir sorunumuz yok” dedi.

Prof.Dr. Yasaman, “Esas borcu ödemek çok önemli; bunun için önemli adımlar atıyoruz. Gayrimenkullerin değerlendirilmesi yoluyla borçları yoluna koyacağız. Riva’da alınmış 800 villalık ruhsatımız var. Bunu değerlendirmek gerekir. Gayrimenkul yatırım ortaklığını da düşünüp, Galatasaray için yararlı olup olmadığını tespit edeceğiz. Mayıs’a kadar belli bir yere getireceğiz. Takımımızın mali fair-play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa Kupaları’na katılamaması gibi bir sorun yaşamayız. Böyle bir şey yok. Biz bunu aşacak imkanlara sahibiz. Bundan hiç korkumuz yok. Biz bu mali disiplinlere uyacağız. Hadi Galatasaray desek zaten biz bu parayı buluruz” diye konuştu.

"CAS'A GİDEBİLİRİZ"
Yasaman, “UEFA Disiplin Kurulu bize seyircisiz oynama cezası verme yoluna gitmedi. Bunları önlemesi gereken Alman güvenlik kuvvetleri. Kocaman meşaleleri içeriye ayakkabınıza koyarak içeri alamazsınız. Demek ki yeterli denetim yapılmadı. Bize verilen 70 bin euroluk para cezasına itiraz edeceğiz. CAS’a gitme imkanımız var. Bunun fazla olduğunu düşünüyoruz. Kararı temyiz edeceğiz. Olaylarda ölüm ve yaralanma yok. Kısa sürdü. Tahrik var. Tabii ki tüm bunları belirtmek gerek. Cezalar ölçülü olmalı. Burada orantılı bir ceza yok. UEFA ceza verici değil; ölçülü bir kurum olmalı. Arsenal maçındaki meşale olayı için 50 bin euro ceza verdiler. Bunu da temyiz ettik. Sonucu bekliyoruz” dedi.

"YILDIZLARIMIZI SATMIYORUZ"
Bazı yıldız oyuncuların satılabileceği yönündeki iddialar için Hamdi Yasaman, “Futbolcularımıza gelen bir teklif yok. Biz yıldız oyuncularımızla yürümek istiyoruz. Seyirci yıldız futbolcu ister. Yıldızlarımızı satmak demek, seyirci kaybı ve para kaybı demek. Ne Muslera ne Sneijder ile ilgili bir satış kararımız yok. Bruma için de aynı şey geçerli. Bruma için de satma kararımız yok. Bazı yedek kalan, oynamayan oyuncular satılabilir ya da kiralanabilir. 41 oyuncumuz var. Bu şişkin kadroyu azaltmak gerekir” dedi. (radyospor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler