SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taraftardan futbolculara: "Sizin yüzünüzden yakıyoruz"

Olay çıkaran taraftarlardan Galatasaraylı futbolculara şok sözler...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın önceki gece Borussia Dortmund'a 4-1 yenilmesinin üzüntüsü sürerken, maçtaki olaylarla ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Maçın ikinci yarısında G.Saraylı bazı taraftarlar meşale ile maytapları sahaya ve Dortmund tribünlerine atmaya başladı.

Bunun üzerine hakem oyunu durdururken Selçuk, Hamit, Melo tribünlerin önüne gitti ve "Yapmayın, durun" diyerek taraftarları sakinleştirmek istedi. Ancak çok öfkeli oldukları görülen taraftarların verdiği karşılık şoke ediciydi. Sarı- kırmızılı taraftarlar, "Oynasanıza lan", "Bizi gurbette rezil ediyorsunuz", "Sizin yüzünüzden yakıyoruz" diyerek üç futbolcuyu şaşkına çevirdi.

ARSENAL MAÇI SEYiRCiSiZ GiBi
Borussia Dortmund maçında çıkan olayların faturası ağır olacak. Daha önce Arsenal maçındaki olaylar nedeniyle UEFA'nın 50 bin euro para cezası verdiği Cimbom bu kez seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya. 9 Aralık'ta İstanbul'daki G.Saray-Arsenal maçının seyircisiz oynanma olasılığının yüksek olduğu belirtildi. Ayrıca Cimbom'a UEFA'dan para cezası gelecek; Dortmund'un sahasında oluşan zararı da G.Saray karşılayacak. (fotomaç)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler