SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kehl'den meşale için şok yorum: Aptallar

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dün akşam karşılaştığı Borussia Dortmund'un oyuncusu Sebastian Kehl, Galasaray taraftarının bulunduğu tribünlerden başka bölümlere meşale ve maytap atılmasından dolayı maç sırasında kaygılandığını bildirdi.

Kehl, Borussia Dortmund'un internet sitesinden yaptığı açıklamada, maçta Galatasaraylı oyuncuların taraftarın davranışlarından dolayı utanç duyduğunun görülebildiğini belirterek, bu olaylardan sonra takımının maçın ritminden düşebileceği konusunda endişelendiğini belirtti.

Sebastian Kehl, ''Galatasaraylı taraftarlar tribünlerin başka bölümüne meşale ve maytap atıyorsa bunların içindeki aptalların kim olduğunu düşünüp, 'Birileri yaralandı mı, orada çocuklar var mı? 'diye kaygılanıyorsun. Dikkati dağıtmaman gerekiyor ancak bunları düşünüyorsun'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a karşı iyi oynadıklarını ve sarı-kırmızılı takıma çok az gol pozisyonu verdiklerini vurgulayan Kehl, şimdi iyi oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçından sonra Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) de puanlar alabileceklerini ispatlamaları gerektiğini kaydetti.

Karşılaşmada gol fırsatlarını soğukkanlılıkla değerlendirdiklerini belirten Kehl, ''Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Memnun olmamız ve sonunda güzel bir şekilde sevinmemiz lazım'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nu lider tamamlamak istediklerini, bunun için 1 puana ihtiyaç duyduklarına işaret eden Kehl, bunu da Arsenal'e karşı oynayacakları maçta elde etmek istediklerini belirtti.

Borussia Dortmund ile Galatasaray arasında oynanan maçta Galatasaray taraftarı, maç sırasında bulundukları bölümden sahaya ve ev sahibi ekibin taraftarlarının bulunduğu bölümlere meşale ve maytap atmış, karşılaşma iki kez durmuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler