SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

''Prandelli devri bitmiştir''

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin geçen haftanın 11'inden 7 farklı ismi sahaya sürmesi için, "Galatasaray'ın teknik direktör ile ilgisi kalmamış. Bitmiş teknik direktör" dedi. 

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli devrinin 'sona erdiğini' söyledi. Dilmen, bir maç öncesine göre ilk 11'den bu kadar oyuncu değiştirilmesinin hocanın etkisini sıfırlayacağını kaydetti.

[Maçtan kareler-![Galatasaray-Kasımpaşa maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121609/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-kasimpasa-macindan-kareler-153872-myspor)

 

İşte Dilmen'in sözleri:

"Bir takım bir önceki maçtan 7 farklı oyuncu ile oynuyorsa, bir gariplik vardır. Teknik direktör ile ilgisi kalmamış Galatasaray'ın. Prandelli'nin, Galatasaray ile ilişkisi bitmiş. Geçen haftadan 7 farklı oyuncu oynatıyorsan, teknik direktör ile ilgili yorum yapmamak lazım. Bitmiş teknik direktör. Sabri'yi oynattığın anda, bütün takım, 'demek bizim teknik direktörümüz Prandelli değilmiş' diyecek.

*GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler