SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yanal'dan Galatasaray sorusuna cevap

Galatasaray'ın yeni teknik direktör adayları arasında yer alan Ersun Yanal, sarı kırmızılı kulüple görüşüp görüşmediği sorusuna 'hayır' demekten çekindi ve, "Bu noktada sessiz kalmayı tercih ederim" cevabını verdi. 

Galatasaray'da, yeni yönetimin göreve gelişinin ardından teknik direktör Prandelli ile yolların ayrılacağı haberleri hız kazandı. Prandelli sonrası için ise en büyük aday Ersun Yanal.Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Yanal, konuyla ilgili Bugün Gazetesi'nden Özgür Sancar'a konuştu ve satır aralarında çarpıcı mesajlar verdi.

Her şeyden önce son derece hassas ve nazik bir süreçten geçildiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Şu an konuşmak için doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Bu noktada sessiz kalmayı tercih ederim. Beklemek gerekir. İleride açıklama yapabilirim" ifadelereni kullandı.

Yanal ismini sarı kırmızılı yöneticiler de tartışmaya devam ediyor. Galatasaray'daki mevcut oyuncuları iyi tanıyor olması Yanal'ın artıları olarak görülüyor. Fakat daha önemlisi, Fenerbahçe taraftarının hala adını andığı bir isim olması Yanal konusundaki eğilimi güçlendiriyor. 4'üncü yıldızı Ersun Yanal ile takma ihtimali cezbedici bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler