SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray 8'e bölündü

Sekiz ayrı oluşumun yer aldığı Cimbom'da futbolcular neden bölündü? Hangi futbolcular, hangi grupta? Grup liderleri kim? Tablo çok çarpıcı..

Galatasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? İşte yanıtlar:

FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR

Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyle Sneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.

SNEİJDER, MELO'YA KÜS

İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.

HAMİT KÜMENİN DIŞINDA

Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler