SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş, Galatasaray'a geri dönüyor!

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun affedilmesinin ardından şimdi de Hasan Şaş sesleri yükselmeye başladı.

Gazete, G.Saray'ın yeni futbol direktörünün Prandelli'nin kabul etmemesine rağmen Sabri Sarıoğlu'nu affederek takıma geri çağırdığını yazdı. Gazete, Albayrak'ın ayrıca Türk Milli Takımının ve G.Saray'ın eski yıldızı Hasan Şaş'ın da mentör olarak Prandelli'nin ekibine dahil edileceğini yazdı. İtalyan Gazete, Sabri konusunda sözünü geçiremeyen Prandelli'nin, Hasan Şaş'a kesin olarak karşı çıktığını böyle bir değişiklikte görevi bırakabileceğini iddia etti.

PRANDELLI HER SALI RAPOR VERECEK
G.Saray'da Cesare Prandelli'yi göndermek için elinde yeterli mali kaynak bulunmayan yönetim, İtalyan hocayı kovmak yerine onun takım üzerindeki etkisini artırmak üzere yetkilerini artırdı.

Bundan böyle Prandelli'nin isteği ile G.Saray'da, F.Bahçe benzeri bir kamp uygulaması gelecek. Futbolcular Florya'da tam gün mesai yapacak. İtalyan teknik adam her hafta Salı günü Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a bir rapor sunacak. Raporda idman ve maç değerlendirmeleri yer alacak. İtalyan teknik adamın hazırladığı rapor doğrultusunda futbolculara cezalar verilebilecek. (fotospor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler