SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Prandelli: 'Burada kafayı yiyeceğim'

Galatasaray'ın kötü gidişinden sorumlu tutulan teknik direktör Prandelli, içindekileri bir bir döktü

“Takım resmen parçalara bölünmüş. 3-4 grup var. Brezilyalılar ayrı bir grup, yerlilerin bir bölümü ayrı bir ekip. Sneijder kaptanlık istiyor çünkü Aysal söz vermiş."

Galatasaray serüveninde her geçen gün daha da dibe giden Cesare Prandelli, açtı ağzını yumdu gözünü. İtalya ile zor bir ayrılık süreci yaşayan ve ardından G.Saray ile anlaşan ünlü çalıştırıcı, sarı-kırmızılı kulüpte de işlerin kötü gitmesi ile birlikte çıldırma noktasına geldi.

Kurt hoca yakın çevresi ile dertleşirken, söyledikleri ise herkesin ağzını açık bırakacak cinsten. Geldiği günden bu yana oyuncuları ve yönetim ile uyumlu bir yolda giden Prandelli, sonunda ortama isyan ederek "Burada kafayı yiyeceğim" sözleri ile psikolojisini gözler önüne serdi...

"PES ETTİ' DEDİRTMEM"

Gönderilmesi gündemde olan İtalyan teknik adam kendisine 'pes etti' dedirtmeyeceğini de sözlerine ekleyip, "Asla istifa etmem. Eğer gitmemi istiyorsa yeni yönetim, beni zaten gönderirler. Tamam puan kaybediyoruz ancak ligde bitmiş bir şey yok. Bu takıma sahip çıkılsın. Çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. F.Bahçe'nin de 13 puanı var bizim de.

"BU NASIL OLABİLİYOR?"

Takım resmen parçalara bölünmüş. Oyuncular gruplar halinde. 3-4 grup var. Brezilyalılar ayrı bir grup, yerlilerin bir bölümü ayrı bir grup. Bu bir takımda nasıl olabiliyor?" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER KAPTANLIK İSTİYOR, AYSAL SÖZ VERMİŞ!"

"SneIjder F.Bahçe maçında 2 gol attı diye herkes göklere çıkardı. Futbolcu istikrarlı olursa faydalı olur. Sneijder'in zaten canı sıkkın. 'Kaptan olmalıyım' diyor. Çünkü Aysal kendisine söz vermiş. Ben kendisine 'Takımın kaptanı Selçuk. Bu kadar Türk’ün olduğu bir yerde yabancı kaptan takım içinde huzursuzluk yaratır' dedim. Morali iyice bozuldu."

"PANDEV VE DZEMAILI'Yİ BEN İSTEMEDİM"

"Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'yi ben almadım. Her iki oyuncu da tamamen kulübün transferi. Ben bu oyuncuların alınması veya alınmaması için en ufak bir konuşma bile yapamadım."

"ZAN'A 'İHTİYACIM VAR' DEDİM, YANITI 'SAKATIM' OLDU"

"Geldiğim günden beri sakatlık ve cezalar nedeniyle istediğim gibi iki stoperimi düzenli olarak yan yana oynatamadım. Gökhan Zan'a Başakşehir maçı için 'Bu maçta sana ihtiyacım var' dedim 'Ben sakatım oynayamam' dedi."

"İDMANDA ÇALIŞIYORUZ MAÇTA UYGULAYAMIYORUZ"

Bu sezon ligde 7 maçta 9 gol yiyen ve aynı gol sayısını şampiyonlar ligi'nde de 3 maçta yaşayan Prandelli, bu duruma da isyan etti... Oyuncularının konsantrasyon eksikliğinin altını çizen İtalyan hoca, "Maçlarda yediğimiz gollerin neredeyse hepsini idmanlarda tek tek çalışıyoruz. Sürekli deniyoruz. Ancak idmanlarda yaptığımız hareketleri maçlarda bir türlü uygulayamıyoruz" dedi.

"SABRİ VE EBOUE'Yİ GÖRMEME BİLE İZİN VERMEDİLER"

"Sezon başında Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue kadro dışı bırakıldı... 'Sabri ve Eboue'yi bir göreyim' dedim, bana yöneticiler 'Hayır oynatamazsın. Biz onları kadro dışı bıraktık' dediler. Veysel'i çok hoşnut olduğum için mi oynatıyorum zannediyorsunuz. Ama daha iyisi yok.

"AMRABAT'I DA HİÇ GÖREMEDİM"

Nordin Amrabat için de yönetimle konuştum. 'Amrabat'ı göndermeyin bir göreyim' dedim. 'Transfer bitiyor göndermemiz lazım' yanıtını aldım."

"BRUMA İSTEDİKLERİMİ YAPAMIYOR"

Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transferlerinden Bruma için de Prandelli'nin sözleri vardı. Dortmund maçının ardından Portekizli için "Takım oyunu oynamalı" diyen Prandelli, Bruma için şunları söyledi:

"Oyunu dikine oynayan bir tek oyuncum var o da Bruma. Gerçekten çok hızlı bir futbolcu ancak o da söylediklerimi yapamıyor. İstediklerimi bir türlü hem sahada hem idmanda veremiyor."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler