SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo: Bu gece uyumayacağım

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olan Galatasaray'da tecrübeli futbolcu Felipe Melo, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Kötü bir dönemden geçtiklerini belirten Melo, bu durumdan bir an önce çıkmak istediklerini söyledi.

[Maçtan kareler-![Başakşehir-Galatasaray'dan kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121570/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/basaksehir-galatasaraydan-kareler-153855-myspor)

 

Felipe Melo'nun açıklamaları şu şekilde:

"Sonuçtan öte Galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. Şimdi bazı spekülasyonlar duydum teknik direktörümüzle ilgili. Bunlar doğru değil. Suç bizim. Biz Galatasarayız ve sahadaki duruşumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Bu maçın sonucuna baktığımızda çok ağır bir sonuç. Böyle bir periyoda hiç girmemiştik. Zihniyetimizi değiştirmemiz gerek. Eve gittiğimde uyumayacağımı söyleyebilirim. Bu maçı gerekirse yüz kere izleyeceğim ve hatanın nerede olduğunu bulacağım. Öyle bir periyoda girdik ki çalışmadan buradan çıkmamız imkansız. Bundan sonra çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler