SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Florya'da büyük olaylar

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk olduğu İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olunca, Sarı-Kırmızılı taraftarlar Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı. 

Cim Bom, Süper Lig'in 7. haftasında Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğünü yaptığı namağlup Başakşehir'e 4-0 mağlup olunca taraftarlar çileden çıktı. Galatasaray'ın İtalyan hocası Cesare Prandelli'nin hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kötü sonuçlar, sarı-kırmızılı taraftarları deyim yerindeyse çıldırttı.

[İstanbul Başakşehir - Galatasaray maçının fotoğrafları![Başakşehir-Galatasaray'dan kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121570/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/basaksehir-galatasaraydan-kareler-153855-myspor)

Tepkilerini sosyal medyadan gösteren taraftarlar, teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı. Arsenal'e Londra'da kaybettiği 4-1'lik Şampiyonlar Ligi maçından sonra başlayan eleştiriler, her maça farklı kadro ile çıkmasıyla sürdü. Türk Telekom Arena'da alınan 4-0'lık Borussia Dortmund yenilgisi ve son olarak da oynanan Başakşehir maçında kötü futbol ve alınan ağır yenilgi bardağı taşırdı. 

Florya'da büyük tepki

Galatasaraylı taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı.

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu maçın ardından 300 kadar sarı kırmızılı taraftar Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplandı. Teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağıran taraftarlar, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a da tepki göstererek, "Bu forma size büyük" şeklinde slogan attı.

Bu arada sarı kırmızılı takımı taşıyan otobüs, taraftarların bulunduğu ana kapı yerine arka kapıdan tesislere girdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler