SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder'a özel önlem..

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı karşılaşacağı Borussia Dortmund'da teknik direktör Jürgen Klopp ve oyunculardan İlkay Gündoğan basının karşısına çıktı. 

Son maçlardaki form durumlarının eleşirildiğini belirtilen Klopp, "Şu anki form durumumuzla ilgili bir çok şey söyleniyor. Bundesliga'da kötü, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadığımız söyleniyor. Yarın akşam kazanırsak farklı, kaybedersek yine leştirecekler. Benim en büyük beklentim iyi bir defansif anlayışla bu maçtan galip ayrılmak. Bunu yaptığımızda yine eleştirileceğiz ama kazanma alışkanlığı kazanmamız lazım.

Defanstaki hatalara tahammül edemediğini söyleyen Alman teknik adam, "Köln maçından sonra biraz sesim yükseldi. Bize karşı da eleştiriler var. Defansif anlamda rakibin işini kolaylaştırıyoruz. Topla oynarken problemimiz yok. Ama tok rakipteyken defansif anlamda zorlanıyoruz. Videolu analizlerle maça hazırlandık. Fırsatları değerlendirmek zorundayız. Bunu yaptıkça ve dafansı sağlam tuttukça Borussia Dortmund beklenen düzeye çıkacaktır." şeklinde değerlendirmede bulundu.

"SNEIJDER'İ BİLİYORUZ"

Galatasaray'daki oyunculara özel önlem alıp almayacağı sorulan Klopp, "Galatasaray'ı gayet iyi tanıyoruz. Sneijder'e ya da herhangi bir oyuncuya özel bir önlem almayacağız. Sneijder'in uzaktan nasıl vurduğunu biliyoruz. Bunun için derbiyi izlemeye gerek yok, bu yeni bir şey değil. Yarın zor bir maç olacak. Geçen sene de Galatasaray lige kötü başlamıuş ancak sonrasında iyi futbolla gruptan çıkmıştı. Sahasında ne kadar iyi oynayan bir takım olduğunu biliyoruz ancak bizim için önemli olan bizim oyunumuz. Biz bu baskıyı olumlu şekilde çevirirsek sonuç da bizim için güzel olacaktır." dedi.

"BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK"

İlkay, kendisi için mücadelenin öneminden bahsederken, "Benim için çok özel bir maç olacak. Galatasaray gibi büyük bir kulübe karşı oynayacağım. Ben de bir Türk'üm her sene buraya gelkiyorum. Geçen sene Fenerbahçe-Galatsaray maçını Kadıköy'de izlemiştim. Eskiden dsha fazla Türk Futbolu'nu izlemiştim. 2000 yılında Galatasaray'ın başarısını da büyük gururla izlemiştim. Benim için çok duygusal bir maç olacak. Uzun süren sakatlığının ardından nasıl hissettiği sorulan Türk oyuncu, "Şu anda iyiyim. 5-6 haftadır antrenmanlara katılıyorum. Milli takım arasında da hazırlık maçı yapma fırsatım oldu. Cumartesi günü kötü bir sonuç aldık ama 70-80 dakika oynadıktan sonra yorulduğumu hissettim. Yarın da sahada olabileceğimi sanıyorum. Analiz yapacak kadar tanımıyorum. Bazı oyuncularını tanıyorum. Önemli olan benim Galatasaray'ı tanımam değil yarın iyi bir sonuç almamız. Bunu yapacağımza da inanıyorum." şeklinde cevap verirken, sobn dönemde aldıkları kötü sonuçlarla ilgili, "Bence maçların kader anlarında yeterli kadar istekli ve kararlı değiliz. Yediğimiz gollerde de konsantrasyon eksikliği görülüyor. Bunu zamanla atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler