SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Bu hakemleri seviyorum ama..."

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, mücadelede hastalığına rağmen oynadığını söyledi ve hakemlere de sitem etti.

[Derbiden Fotoğraflar-![Galatasaray - Fenerbahçe 18.10.2014](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121519/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-fenerbahce-18102014-153805-myspor)

Felipe Melo'nun açıklamaları şu şekilde:

"Tanrıya şükretmek istiyorum, çünkü Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynayıp kazandık. Onlar evlerinde olduğu kadar, dışarıda da puanlar kazanıyorlar. Başardığımız için çok mutluyum. Şampiyonluk almak istiyorum, bu yüzden bu puanlar çok önemli."

"Ben bu hakemleri çok seviyorum ama..."
"Bugün başardıklarıma baktığımda kendi açımdan mutluyum. Kimse bilmiyor ama ben 2 gün önce hastaneye gittim, sürekli kusuyordum. Ben bu hakemleri çok seviyorum, çok da takip ederim kendilerini ama, maç 1-0 iken, 1-1 olabilirdi. Bu hataların Galatasaray-Fenerbahçe maçında yapılmaması gerekirdi."

"Benim için en önemli maç buydu. Derbi benim için ayrı bir şampiyonluk gibi. Bunun gibi bir derbide ben bacaksız bile oynayabilirim. Önümüzdeki maça bakacağız, umarım iyi sonuçlar alabiliriz."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler