SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aysal'dan eleştrilere sert cevap

Ünal Aysal'ın basın toplantısında görevli bayanlardan biri sara krizi geçirdi. Toplantı kaldığı yerden devam etti ve Aysal konuşmasını tamamladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın spor medyasının müdürleriyle düzenlediği basın toplantısında bir kişi rahatsızlandı.

Aysal, sarı-kırmızılı kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulunmak üzere spor müdürleriyle bir basın toplantısı düzenledi. Ünal Aysal'ın konuştuğu sıralarda salonda görevli olduğu öğrenilen bir kişi sara nöbeti geçirdi.

Canlı yayınlanan toplantıda yaşanan olay nedeniyle Aysal konuşmasına bir süre ara verdi.

İşte toplantıda öne çıkan satır başları:

- Ünal Aysal: Görev bitirirken soru işaretleri kalsın istemedim. Bunları aydınlatalım ve bir devri kapatalım.- Ünal Aysal: Son 2 ay içerisinde medyanın bir kesiminden ciddi bilgi kirliliği ve saldırı musallat oldu.- Ünal Aysal: Bazı spor programları, magazin programı haline geldi. Çok büyük yalanlar üretildi.- Ünal Aysal: Borç yükünü hafifletmek istedik. Ben formulü ürettim ama kabul ettiremedim.

- 2011'de biz iyi bir miras almadık. Bunu ilk kez söylüyorum.-  Stadyum ismi, loca, forma reklamları satılmış ve paraları yenilmişti. Biz bunları kullanamadık.- Bana korktuğu için kaçıyor diyorlar. Ben korksaydım 2011'deki bu tabloyu almazdım.- Mayıs 2011'de Galatasaray'ın sermayesi 2,8 milyon dolardı. Bugün 21,8 milyon dolar.

- Evet yanlış transferler olmuştur..- Futbolun G-20'sine girmiş bir Galatasaray bulunmakta.- 2011'de futbolcu ödemeleri 6-7 ay geç yapılıyordu. Şu an 1,5 aya kadara düşürdük.- Biz sorunlarımızı aile havasında hep birlikte paylaşarak çözmeye çalışıyoruz.- Yönetimde olduğumuz süre boyunca hayal satmadık ve güveni korumaya çalıştık.- Dünyanın 4 büyük denetleme firmasından birisi yaptığımız işleri araştırıyor. Açığımız, ayıbımız varsa ortaya çıkacaktır.

- Ben hiçbir devlet ihalesine girmedim. Bu tip ilişkiler içerisine girmedim. Yurt dışına kaçmak için bir sebebim yok

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler