SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serhat Ulueren: İstihbarat aldım Aysal kaçacak

Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Arsenal-Galatasaray maçı ile ilgili yazısında sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ı topa tuttu. Ulueren, "Dün yaptığım kesin istihbarata göre 25 Ekim’de başkanlığı bıraktıktan sonra 1 Ocak 2015’e kadar Türkiye’yi terk edecek" dedi.

Türk Dil Kurumu’ndan bulabildiğim, hakaret içermeyen ama ne anlama geldiğini hemen herkesçe bilinen bu iki kelime dün gece için ‘cuk’ oturmuştur diye düşünüyorum. Kime mi? Acele etmeyin, anlatacağım.

İddia ediyorum dün G.Saray, Londra’dan puan çıkarsaydı, Aysal 3.5 yıldır aralıksız yaptığı gibi medyanın karşısına çıkıp, “Futbolcular ve taraftar bizi bırakma başkan dedikleri için başkanlığa yeniden aday olacağım herhalde(!)” derdi. Şimdi ne mi diyecek? Yakında kaçıp gideceği için söyleyecek sözü olduğunu sanmıyorum. Yine de ortaya çıkıp komiklikler yapabilir. Merak etmeyin, Türk futbolu kısa süre sonra ondan kurtulacak.

Düşünebiliyor musunuz; “Size haber vereyim, Cemal Özgörkey aday olacak ve ben de onu destekliyorum” diyor ama Özgörkey 24 saat geçmeden kendisini yalanlıyor.

“Biraz dinleneyim belki önümüzdeki Mayıs’ta yeniden aday olabilirim” diyebilecek kadar pişkin.

"AYIP NEDİR BİLMİYOR"
“Fatih Terim’in mesajlarını ben vermedim, telefonum hep ortalardadır, birisi alıp servis etmiş olacak” diyebilecek kadar ayıp nedir bilmeyen...

VE bu beyefendi(!) hâlâ o koltukta oturabiliyor.

"GALATASARAYLILAR UTANMALI"
Aslında G.Saraylılar utanmalı, “Biz bu beyefendiyi(!) nasıl başkan seçtik” diye. Çünkü bu adam resmen dalga geçiyor camiasıyla.

Ama dün yaptığım kesin istihbarata göre 25 Ekim’de başkanlığı bıraktıktan sonra 1 Ocak 2015’e kadar Türkiye’yi terk edecek. Terk etmez kalırsa başı büyük belada. Çünkü G.Saray’da son 2 yılda yapıldığı iddia edilen tüm yolsuzluklar, usulsüz harcamalar, naylon faturalar bir bir ortaya çıkacak. Bekleyip görelim.

Kurban keseceğim

Gelelim maskaraya...
Snejder’den Pirlo yaratmaya kalktı, dağlara taşlara yaptı. Son maçın en iyisi Olcan’ı kulübeye çekip G.Saray’ı sabote etti. Tarık’ı, Bruma’yı, Umut’u oynatmayıp Pandev’e sarıldı ve G.Saray’a ihanet etti. Bu Prandelli teknik adamsa ben de kasabım. Ve Aysal’la Prandelli bu ülkeden gittiğinde söz veriyorum 1 değil 2 kurban keseceğim. Hepsini de hayır kurumlarına bağışlayacağım. Yetmezse LÖSEV, ALS Derneği’ne de bağış yapacağım.
Bunları yazmaya başlarken skor 4-0 olmuştu.

"SELÇUK ALDIĞI PARAYI SAYARKEN YORULUYOR MU!"
Selçuk İnan efendi yorgunmuş, oynamak istememiş. Doğruysa bir zahmet senelik aldığı 10 milyon lirayı da iade etsin lütfen. Parayı sayarken yorulur sonra! Çünkü o aldığı para G.Saray seyircisinin cebinden çıkan para.

"MELO'NUN BOMBASINI WELBECK PATLATTI"
Melo'nun da dün bombasını Welbeck patlattı. 5 maçta 1 gol atan Welbeck, Melo ile Chedjou sayesinde dün gecenin kralı oldu. Aslında Melo 34. dakikada atılmalıydı.
Neyse Ünal Aysal ve Prandelli ikilisi Batı’ya açılan pencere G.Saray’ı el ele bitirdiler. Şimdi gidip kına yaksınlar.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler