SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Dürüst süper yönetimle geliyor

Ünal Aysal, “Yokum” dedi, camia hareketlendi. Galatasaray'ın yakın geçmişine damga vuran duayenler zirve üzerine zirve yapıyor. Öne çıkan isim ise uzun yıllar yöneticilik yapmış Ali Dürüst... Süren'den Albayrak'a tarihi bir ekip kurmak üzere olan Dürüst'ün adaylığını açıklaması an meselesi.

Galatasaray’da başkan Ünal Aysal’ın 25 Ekim’deki kongre için, “Aday değilim” çıkışını yapması, arayışları hızlandırdı. Alp Yalman ilk aday olarak sivrildi ama başka bir kanat çok daha güçlü bir ekiple yönetime hazırlanıyor. Camianın yakın geçmişine damgasını vuran duayenler zirve üzerine zirve yaparken, öne çıkan ismin Ali Dürüst olduğu öğrenildi. Başkan Aysal’ın bir önceki döneminde de görev alan Dürüst, dün de kritik görüşmeler yaptı, fikir alış-verişinde bulundu. Liseli-lisesiz birçok çevreden tam destek alan Dürüst’e, “Başkanımız ol, sana destek verelim” mesajı iletildi. Dürüst net kararını vermedi ama eski başkanların dahi arasında bulunacağı ‘tarihi bir ekiple’ göreve talip olabileceği öğrenildi.

Aysal da destekliyor

Bir sıcak gelişme daha ortaya çıktı. Başkanlığa aday olmayacağını açıklarken, “Elbette bir ekibi destekleyeceğim” diyen Aysal’ın da Dürüst’ün kuracağı kadroya destek vereceği bildirildi.

Eski yöneticiler buluştu

Efsane Başkan Faruk Süren, eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Niyazi Yelkencioğlu ve Fatih Altaylı’nın da aralarında bulunduğu kadro İstanbul’un gözde mekanı Papermoon’da yemekte buluştu.

Ali Dürüst kimdir?

1955 Doğumlu (59) Ali Dürüst, Galatasaray Lisesi’ni ve ardından da Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünü bitirdi. Aile şirketinde üst düzey yöneticilik yaptı. Bir çok dönem yöneticilik, Aysal ekibinde ise

başkan yardımcılığı yaptı. (Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler