SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a 10 tavsiye

Rıdvan Dilmen, Balıkesirspor yenilgisi sonrası Galatasaray'daki yanlışlıkları 10 maddede açıkladı.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Balıkesirspor'a 2-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından sarı-kırmızılı takımın sorunlarını anlattı, röntgen çekti. İşte Dilmen'e göre 10 maddede G.Saray'da yanlışlar... 

10- SOLAK OYUNCU

"Şampiyonluğa oynayan bir futbol takımının solak oyuncusu olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Sizin sol bekiniz sağ ayaklı, önde oynayan Sneijder sağ ayaklı, sol içte oynayan Dzemaili sol ayaklı. Hem Tarık hem Sneijder topu alıp sağ ayağına geçirirken savunma yerleşiyor. "

9- OLCAN ADIN NEREDE?

"Elinizde bile solak oyuncunuz var Olcan. Sol bekte de oynar, sol kanatta da oynar. Nerede? Evde. Diğer iki sol ayaklı oyuncular nerede? Yedek kulübesinde. Emre Çolak, 61. dakikada oyuna girdi. Sağ açık oynadı. 80. dakikada sol beke geçti"

8- COŞKU PROBLEMİ

"Chedjou ve Semih, Burak ve Umut kadar faul yapıyor. Burak ilk yarıda 5 kez ofsayta düşüyor. Gözlem olarak aldığımız bu istatistiklerden hareketle; Galatasaray'da coşku problemi var. Galatasaray'a karşı savunma yapmak çok kolay"

7- ORTADA AYNI OYUNCULAR

"Yekta - Selçuk - Dzemaili hepsi aynı tip oyuncular. Bu 3 oyuncu aynı anda oynamaz"

6- ÖZGÜVEN PROBLEMİ

"Galatasaray'da oyuncuların ciddi bir özgüven problemi var. Galatasaray taraftarları bu çocuklara sahip çıksın. Hergün geri gidiyorlar. Ne kadar Milli oyuncu olurlarsa olsunlar duygusal çocuklar"

5- TEKNİK ADAM DEĞİŞİMİ

"Galatasaray takımı 10 ay içinde 3 teknik adamla çalıştı. Oyuncular bir değişimden geçiyor. "

4- YEDEK AĞIRLIKLI KADRO

"Galatasaray, son 3 yılın 2 yılında şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmış, Türkiye'nin en büyük 3 takımından, Avrupa'da herkesin tanıdığı bir kulüp. Galatasaray'da Muslera, Melo, Selçuk ve Sneijder'i çıkar, geriye kalan oyuncuların hemen hemen hepsi dönem dönem yedek oldu. "

3- TAKVİYE LAZIM

"Galatasaray şu andaki kadroyla çok güçlü bir kadro değil. Galatasaray'da 3,4 oyuncuyu çıkar geride kalan oyuncuları Galatasaray taraftarı ilk 11'e yazmak istemez. Galatasaray, yedeklerden kurulu bir takım."

2- PRANDELLI'NİN TERCİHLERİ

"Ben Galatasaray taraftarı olsam, tepki olabilir ama sahip çıkacak olan da taraftarlar. Galatasaray taraftarlarına soruyorum; İlk 11'de değil tamam ama yedek kulübesine baktığımızda Olcan olamaz mı? Prandelli'nin Olcan'ın mimiklerinden dolayı olayı kişiselleştirdiğini düşünüyorum. "

1- KÖPRÜ LAZIM

"Prandelli ve oyuncular arasına köprü lazım". Sırada Dilmen'in Balıkesirspor'a olan önerisi var.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler