SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alex Telles'in yerine Balanta geliyor!

Yeni sezona istediği gibi bir giriş yapmayı başaramayan Galatasaray'da gündem yeniden Ocak ayında yapılan transferlere çevrildi.

Yaz transfer döneminin son gününde kadrosunu Pandev ve Dzemaili gibi iki yıldız isimle güçlendiren Galatasaray'da Eskişehirspor ve Anderlecht maçlarında alınan beraberlikler sonrası gündem yeniden transfere döndü. Daha önce birçok kez girişimin yapıldığı fakat transferi yılan hikayesine dönen Eder Balanta'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Başarılı defans oyuncusuyla anlaşılmasına rağmen futbolcunun kulübü River Plate ile bir türlü orta yolu bulamayan Galatasaray yönetimi transferden vazgeçmişti.

Galatasaray'da belirsizlik hakim
Başkan Ünal Aysal'ın ısrarla istediği Balanta için Arjantin medyasında bomba bir iddia ortaya atıldı. Defansta Alex Telles ve Chedjou'yu elden çıkarmak isteyen Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi izlediği belirtildi. Anderlecht maçında yıldızlaşan Chedjou'nun takımda mutsuz olması ve takımdan ayrılmak istemesi, Alex Telles'in ise performansının düşmesi ve sürekli kadro dışı kalması Sarı-kırmızılıların ibresinin Balanta'ya dönmesine sebep oldu. Hem stoper hem sol bek mevkisinde oynayabilen Balanta için teknik direktör Prandelli'nin onayının alınması bekleniyor. Balanta ayrılmak istiyor

Galatasaray'ın ilgilendiği genç Kolombiyalı için Arjantin'den yönetimi sevindiren bir haber geldi. Geçen sezon River Plate formasıyla başarılı maçlar çıkarmasına rağmen bu sezon teknik direktör Marcelo Gallardo tarafından kesik yiyen Balanta'nın ayrılmak istediği belirtildi. Yaklaşık 6 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Balanta için Galatasaray yönetiminin gönderdiği scout ekibiyle Prandelli'ye bir rapor hazırlayacağı ve devre arasında bu transferi sonlandırılacağı belirtildi. Gallardo bu sezon Balanta yerine çoğu maçta Rogelio Funes Mori'ye şans tanırken genç Kolombiyalı 6 haftası geçen ligde henüz forma şansı bulamadı. (eurosport)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler