SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan flaş Passolig açıklaması

Galatasaray, Anderlecht maçında Passolig kartı kullanmak mecburi olmadığını resmen duyurdu.

Galatasaray Kulübü, Anderlecht maçı ve stadyuma giriş konularında dün yapmış olduğu duyurunun kamuoyunda yanlış anlamalara yol açmasını engellemek amacıyla yeni bir açıklama daha yayınladı.

Yapılan açıklamada Anderlecht ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Passolig kartı kullanılmasının mecburi olmadığının altı çizildi ve şöyle dendi:

"UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında Passolig kart kullanımı mecburi değildir. Ancak stadyuma giriş altyapı ve sistemleri e-bilet sistemine uygun olarak TFF’nin belirlerdiği konsorsiyum tarafından hazırlanmıştır. Dolayısı ile:

- Geçerli Passolig kart sahipleri bu maçta da kartlarını kullanabileceklerdir.

- Passolig kart başvurusu yapmış ve kartları eline ulaşmamış taraftarlarımız ise stadyum gişelerinden alabilecekleri tek geçişlik plastik kartlar ile giriş yapabileceklerdir.

- Kombine sahibi olan ancak Passolig kart için başvuru yapmamış taraftarlarımız için de tek geçişlik plastik kartlar stadyum gişelerinden temin edilmektedir.

- Passolig kartı veya başvurusu olmadan maç bileti satın almak isteyen taraftarlarımız ise stadyum gişeleri ve daha önce duyurulan GS Store satış noktalarından bilet temin edebilmektedirler.

- Passolig kartı bulunan kombine sahibi taraftarlarımız için son bir hatırlatma olarak; koltuk bilgilerinin üzerinde yazılı olduğu Passolig kartınızı henüz teslim almamış olsanız dahi, mevcut Passolig kartınızla stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Bu vesile ile değerli taraftarlarımıza, maç saatinde oluşabilecek yoğunluğa mahal vermemek adına, ilgili kart temini işlemlerini maç saatinden en az 2 saat önce yapmalarını rica ederiz."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler