SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metin Tekin Bruma için 'toy' dedi

Futbol yorumcusu Metin Tekin NTV Spor ekranlarında 90+adlı programda değerlendirmeler yaparken, Bruma'ya değindi.

Futbol yorumcusu Metin Tekin NTV Spor ekranlarında 90+ adlı programda değerlendirmelerde bulundu

Galatasaray'da oyuncu dağılımında problem olduğunu söyleyen Tekin, "Galatasaray beklerle Eskişehirspor maçında 55 kez geldi. Biraz orta sahadan kaynaklanıyor. Yekta ne yapar? Alır, verir. Selçuk da öyle. Dzemaili'nin de etkili girmesi zor. Birinin gitmesi gerekiyor, bu görev Sneijder ve Burak'ta. Bu oyun planıyla 2 bek ön plana çıkıyor. Bek gitti, kim yanaşır? Selçuk yanaşmıyor, Yekta gelmez. Dzemaili öyle. Top Bruma'ya gelmez." dedi.

Portekizli oyuncu hakkında, "Bruma kadar finali kötü yapan bir oyuncu, o kadar hayal ettirmesine rağmen olmuyor. Bire birde adam eksiltmesiyle pozisyon yaratması ve dengesini bozmasıyla iyi ama final kötü. Bruma şut mu atacak, orta mı yapacak bilmiyor. Bu konuda çok toy. Olmuyor ve olmayacak da... Şu dönemde çok fazla şans alamayacak gibi geliyor bana" ifadelerini kullandı.

SAKATLIKTAN ÇIKTI, TERCİHLER...

Galatasaray'ın büyük umutlarla renklerine bağladığı Bruma, sakatlık döneminin ardından Cesare Prandelli'den formayı kapmayı başarmıştı. Son tercihlerinde eleştirilen yetenekli oyuncuya bir yorum da Metin Tekin'den gelmiş oldu. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler