SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo, Fenerbahçe'yi bombaladı

PFDK'dan 2 maç ceza alan Felipe Melo'ya sarı-kırmızılı taraftarlar büyük destek verdi.

Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 maç ceza verdiği sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo'ya destek verdi.

[Haberin Galerisi-![Melo taraftarla buluştu](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121446/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/melo-taraftarla-bulustu-153729-myspor)

Sosyal medyada organize olduktan sonra Melo'nun Büyükçekmece'de evinin bulunduğu sitenin önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik sarı-kırmızılı taraftar, Brezilyalı oyuncuyu beklemeye başladı. Ailesiyle akşam yemeğinde olan Melo, evine döndükten sonra aracından inerek, taraftarların yanına geldi.

Bu sırada meşaleler yakan taraftarlar, "Felipe Melo'nun askerleriyiz" tezahüratlarıyla deneyimli futbolcuyu destekledi.

Sarı-kırmızılı taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu Felipe Melo, yaptığı konuşmada kendisini destekledikleri için teşekkür ederek, "Buraya geldiğiniz ve beni desteklediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Burada neler olduğunu ve şu anda neler yaşadığımızı herkes çok iyi biliyor. Kalbimde birçok şey geçiyor ama bunların hepsini söyleyemiyorum. Yani kalbimden konuşamıyorum. Eğer kalbimden geçenleri gerçekten söylersem, bir daha Türkiye'de bana futbol oynatmazlar" ifadelerini kullandı.

Sözleri sık sık taraftarların tezahüratlarıyla kesilen Melo, taraftarın desteğiyle sezon sonunda 4. yıldızı takacaklarına inandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara rağmen ve bizimle uğraşmalarına rağmen ikinci sezon yine şampiyon olduk. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen, bu bize bir motivasyon olacak, güç verecek ve sizinle birlikte omuz omuza 4. yıldızı mutlaka kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız. Adalet yerini bulacak."

"Galatasaray'a geldiğim zaman sizden biri olacağıma dair söz verdim" diye Brezilyalı oyuncu, daha sonra üzerindeki tişörtü çıkararak, taraftarla tezahürat yaptı. Taraftarlara "üçlü" çektiren Melo, daha sonra saatin geç olduğunu belirterek, kendisini desteklemek için gelenlere tekrar teşekkür ederek, dağılmalarını istedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe aleyhine slogan atarak sitenin önünden ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler