SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Albayrak'ı Prandelli istememiş!

Sabri Sarıoğlu’nu kadro dışı bırakma kararı alıp, ihaleyi 48 saat önce göreve gelen Prandelli’nin üzerine yıkan yönetim, yine aynı yolu seçti. Albayrak’a uçağa alınmama nedeni olarak İtalyan hoca gösterilmiş.

Galatasaray eski idarecisi Abdurrahim Albayrak’ın Manisa’da oynanan Süper Kupa sonrası takım uçağıyla dönme isteğinin geri çevrilmesi gündeme bomba gibi düştü...

Sabri Sarıoğlu başta olmak üzere birçok oyuncuyu kadro dışı bırakma kararı alıp, ihaleyi 48 saat önce göreve gelen Prandelli’nin üzerine yıkan yönetim, yine aynı yolu seçmeyi tercih etti. Yönetimin, Albayrak’ın takım uçağına alınmamasını teknik direktör Cesare Prandelli’ye ihale ettiği ortaya çıktı.

Başkan Ünal Aysal’ın talimatı ile Albayrak’a teknik direktör Prandelli’nin uçakta yabancı kimseyi istemediğinin ve teknik patronun kurallarına uymaları gerektiğinin söylendiği ortaya çıktı. Ancak uçakta çok sayıda taraftarın, kafile dışında yabancı kişilerin ve eski yöneticilerden bazılarının da olduğunu öğrenen Albayrak bu olay karşısında büyük bir üzüntü yaşadı.

GÖNLÜNÜ ALMAYA ÇALIŞIYORLAR
Bazı yöneticilerin, Abdurrahim Albayrak’ın uçağa alınmaması üzerine sert tepki gösterdikleri ve Albayrak’ı arayarak gönlünü almaya çalıştıkları ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı kurmayların bugün, Albayrak’ın her hafta düzenlediği Karadeniz yemekleri gününe katılıp deneyimli idareci ile görüşeceği öğrenildi. (haberturk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler