SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malaga yetkilileri Amrabat için geldi

Malaga'nın Ambrabat ısrarı sürüyor. İspanyol kulübünün iki önemli ismi şu anda İstanbul'da.

Faslı oyuncu geçen Ocak ayında kiralık olarak İspanya'nın Malaga takımında oynamış, mavi beyazlı kulübün idareci ve taraftarları tecrübeli orta saha oyuncusunun performansından çok etkilenmişti.

MALAGA SPORTİF VE GENEL MENAJERİ ŞU ANDA İSTANBUL'DA

Sezon sonunda Nordin Ambrabat'ı kadrosuna katmak için Galatasaray'la temas kuran Malagalı yetkililer, futbolcunun satış bedeli çok yüksek olduğu için, bir sezon daha kiralık olarak Ambrabat'ı transfer etmeye karar vermişti. Bu konuda Galatasaray'la da anlaşan İspanyollar, Ambarabat'ın sarı kırmızılı takımda kalmak istemesi nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.

Ancak pes etmeyen Malagalı idareciler son bir hamle yaparak İstanbul'a geldiler.

AMRABAT'LA BİRLİKTE İSPANYA'YA DÖNMEYİ PLANLIYORLAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Malaga sportif direktörü Vicente Casado ve genel menajer Mario Husillos, Ambarabat'ı ikna etmek için İstanbul'a geldiler. Halen İstanbul'da bulunan ikili, Faslı oyuncuyu ikna ederek, Malaga'ya birlikte dönmenin planlarını yapıyor.

Casado ve Husillos, Ambrabat'ı ikna etmeleri durumunda, kulüpler düzeyinde, tecrübeli oyuncunun bir sezon Malaga'da kiralık olarak oynamasını içeren sözleşme devreye girecek.

Böyle Galatasaray, yabancı kontenjanında bir boşluk oluşturacak.

İki sezon önce Kayserispor'dan transfer edilen Nordin Ambrabat'ın da İspanyol kulübünün bu ısrarı karşısında fikrini değiştirdiği, teklifi kabul edebileceği belirtiliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler