SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amrabat'tan 'giderim' mesajı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, RWS Bruxelles takımı ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, gol attığı Royal White Star Bruxelles takımı ile oynanan hazırlık maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Takımdaki geleceği hakkında konuşan Nordin Amrabat, "Malaga, Olympiakos ve İngiltere'den teklifler var. Ama ben öncelikle Galatasaray'da kalmak istiyorum. Gitmemi isterlerse de arayış içine girer giderim" dedi.

Başarılı futbolcu Wesley Sneijder ile uyumundan bahsederken, "Hollanda'da altyapı almamızın farkı var. Sneijder ile bu yüzden daha uyumlu olabiliyorum. Topu ayağıma aldığımda onun nereye gideceğini, ya da o topla buluşunca benim nerede olacağımı tahmin edebiliyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan oyundan çıktığı sırada taraftarlarla tartışan Burak Yılmaz hakkında da konuşan Nordin Amrabat, "Burak çok iyi bir insan. Golcü olarak arada gol kaçırabilirsiniz. Taraftarlarımızın bunun için kötü söz söylemesine gerek yok" yorumunda bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler