SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir Trabzonlu daha Galatasaray'a

Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic, Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'in biletini kesti. Bu isimlerin takım bulması istenirken, gelecek vaat eden milli golcü Emre Güral'ın gönderilmesi tepki ve şaşkınlıkla karşılandı. Genç oyuncunun menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerildiği öğrenildi.

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor'da deprem... Teknik direktör Halilhodzic, 7 futbolcu Colman, Celuska, Kadir Keleş, Emre Güral, Barış Memiş, Bamba ve Gaziantepspor'dan transfer edilen Turgut Doğan Şahin için "Gönderilsin" talimatını verdi. 

Bu futbolculara Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda, "kendinize kulüp bulun" denildiği ve bu nedenle çalışmada yer almadıkları bildirildi.

Özellikle geçen sezon başarılı performansını gollerle süsleyen ve tribünlerin sevgilisi olan Emre Güral'ın gönderilmesi tepki ve şaşkınlıkla karşılandı. Menajerlerin gelecek vaat eden genç golcüyü Galatasaray'a önerdiği öğrenildi. 

Geçen sezon Süper Lig'de 21 maçta 7 kez ağları havalandıran Emre Güral için Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın teknik direktör Prandelli ile bir görüşme yapacağı ve İtalyan hocanın talimatı doğrultusunda hareket edileceği gelen haberler arasında.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler