SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Florya'da korkunç olay! Gazeteci Erkan Koyuncu hayatını kaybetti

Galatasaray'ın sabah antrenmanını takip etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi fotomuhabiri Erkan Koyuncu talihsiz bir kaza sonucu tesisin demir kapısına sıkıştı. Kafasından ağır yaralanan gazeteciye ilk müdahaleyi kulüp doktorları gerçekleştirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gazeteci Koyuncu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve hayatını kaybetti.

Görevlinin Koyuncu'yu fark edip kapıyı yeniden açmasıyla kanlar içinde yere yığılan deneyimli foto muhabire ilk müdahaleyi klüp doktorları yaptı. Doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Mello, kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabir tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi. Erkan Koyuncu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

PRANDELLİ VE KAPTAN SELÇUK İNAN DA HASTANEYE GELDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan da Erkan koyuncu için hastaneye geldi. Ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan sarı-kırmızılılar daha sonra hastaneden ayrıldı.

Hastanedeki beyin cerrahı uzmanı Murat Dağ, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, Koyuncu'nun sağlık durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

AÇIKLAMALAR

Hastanedeki beyin cerrahı uzmanı Murat Dağ, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, Koyuncu'nun sağlık durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdiler.

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi uzmanı Murat Dağ: "Çok yaygın beyin hasarı mevcut şu anda. Yoğun bakımda takip ve tedavisi devam edecek. Tabii ki mucize kapısı her zaman açık. Ama durumu çok ciddi. Önümüzdeki saatler bize her şey daha net gösterecek. Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafa tası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var."

Arıboğan açıkladı! İnanılmaz kaza nasıl oldu?

Lütfi Arıboğan: "Görünmez diyebileceğimiz bir kaza. Çok üzüldük inşallah dualarımızla yaşar diye bekliyoruz. kaza olur olmaz kulüp doktorlarımız müdahale etti. Ardından ambulans yetişti. Kazanın nasıl olduğuna dair spekülasyonları bilmiyorum. Ama kapı açılırken arkadaşımızın hızlı bir hamlesi olmuş. Teknik detaylarını mühendisler açıklarlar. O sırada sansörden dolayı mı bilmiyorum kapı kapanmış ve böyle bir sıkışma olmuş. Bana aktarılan bu.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: "Hakikaten çok üzücü, görünmez bir kaza. Yoğun bakımda doktor arkadaşlarımızdan bilgi aldım. Doktor arkadaşlarımız yakından ilgileniyor. Çok ağır bir kafa travması geçirmiş. Maalesef durumu çok ciddi ve ağır. Çok kritik. İlk saatler çok önemli. Yapılması gereken bütün müdahaleler yapılmış. Şu anda hepimiz bekleyeceğiz. Allah'tan ümit kesilmez; ama bu kadar ağır bir travma ümit ediyorum ki sevenleri ve sizlerin duasıyla hayatta tutunur. Ancak açık söylemek lazım çok ağır bir tablo. İnşallah bir kaç saat sonra çok daha ümitli şeyler söyleyebiliriz. Ama yine bu kadar ağır bir kafa travmasından sonra hayatta kalmak bir mucize olur. İnşallah bu mucizeyi gerçekleştirir. Açıkçası biraz sizlerin duasına ve Allah'ın takdirine kalmış."

İşte o şok görüntüler


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler