SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beton gibi hemen alalım!‘

Semih, Koray, H.Balta ve Chedjou'yu yeterli bulmayan Sezar, 1.87'lik kuleyi ısrarla istedi.

Brezilya milli takımı stoperi Thiago Silva'nın veliahtı Doria kiralanacak. Olmazsa B planı Balanta, C planı da Marcos Rojo. İLK etap çalışmaları sonrasında savunmadan memnun kalmayan ve lider karakterli bir oyuncu arayan Cesare Prandelli, Ünal Aysal'dan forvet ve sağ bekten önce stoper istedi.

Aysal ile görüşmesinde 3 mevkiiye ihtiyaç olduğunu belirten Prandelli, savunma için kendisine sunulan isimler arasında Doria'da karar kıldı. Aslan'da bir süredir gündemde olan Doria için 5 milyon euro satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama formülü peşinde.

Ekonomik krizdeki Botafago'nun 15 milyon euro fiyat biçtiği Doria için Aslan, 2 milyon euroluk kiralama bedelini gözden çıkardı. 5 milyon euro da opsiyonu mayısta ödeyip genç oyuncu beğenilirse alınacak.

'SAVUNMA BETON GİBİ OLUR'
Ancak Botafoga 8 milyon euro opsiyon+2 milyon euro nakit istiyor. 8 Kasım 1994 doğumlu Doria henüz 20 yaşına bile girmedi. Botafago da 2 sezondur büyük çıkış yakalayan Sambacı, 1.87 boyunda. Hırsı, hava toplarındaki etkinliği, markaj üstünlüğü ve en önemlisi top kullanma zekası ile Thiago Silva'nın veliahtı olarak gösteriliyor. Aslan Cesare Prandelli'nin "Onu alırsak savunma beton gibi olur" dediği Doria da sorun çıkarsa 2 alternatif isme yönelecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler