SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Hajrovic açıklaması

KAP'a yapılan açıklamada "Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir" denildi

Sarı-Kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir. Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ("FIFA DRC") önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir."

NELER YAŞANDI?
Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılıp Werder Bremen’in yolunu tutan İzet Hajrovic’e FIFA gerekli lisansı verdi. Alman ekibi, Boşnak yıldızın artık resmi maçlarda da forma giyebileceğini duyurdu.

Grasshoppers’tan 3.5 milyon Euro’ya transfer edilen İzet, 4.6 milyon Euro’luk alacağı için FIFA nezdinde dava açmıştı. Yönetim ise karşı dava açıp 250 bin Euro tazminatın dışında, ödenen tüm paraların yanı sıra yerine alınacak oyuncunun ücretini de İzet’in karşılamasını talep etmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler