SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olcan Adın itirafı

Trabzonspor ile antrenör olarak sözleşmesi süren Hami Mandıralı, 9-10 transfer isteyen halefi Halilhodzic’e “5 isim yeterli” cevabını verdi. “Olcan’ın satılmamasını istemiştim. Gönderilmesi gerekenler kaldı. Kalmasını istediklerim ise gönderildi."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 9-10 futbolcuya ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Futbolcuların teknik ve taktik bakımdan yetersiz olduğu vurgusunu yaptı. Bu durum, takımın bir önceki teknik direktörü Hami Mandıralı’nın çalışmalarını akıllara getirdi.

Malouda, Colman ve Bamba

Etkisiz ve vasıfsız bir takım bıraktığı yönündeki eleştirilerine katılmayan Mandıralı’nın yakın çevresine “Henrique, Adrian, Olcan’ın satılmasını istememiştim. Bununla birlikte Malouda, Colman ve Bamba’nın gönderilmesi gerektiğini yönetime iletmiştim. Performansları yeterli değildi. Gitmesinden yana olmadığım futbolcuların hepsi kaldı, satılmasını istemediğim oyuncular ise gönderildi” dediği öğrenildi.

Hücuma 2 oyuncu istiyordu

Futbol direktörü sıfatıyla görev yapan ve Bordo-Mavili kulüple sözleşmesi devam eden Mandıralı transferi de değerlendirerek "Takımda banko oynayacak 5 tane isme ihtiyaç vardı. Stopere, sol beke, orta sahaya 1’er futbolcu, santrafora da 2 futbolcu. Halilhodzic’in dile getirdiği gibi 9-10 oyuncuya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandığı da gelen haberler arasında. Olcan Galatasaray’a, Adrian Al Nasr’a, Henrique de Şangay takımlarına transfer olmuşlardı.

Fırtına’da Belkalem sesleri

Trabzonspor’un, teknik direktör Halilhodzic’in Cezayir Milli Takımı'ndan eski öğrencisi 25 yaşındaki savunmacı Essaid Belkalem’le anlaştığı kaydedildi. Belkalem'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Trabzonspor'un, kulübü Watford’u da ikna ettiği belirtildi. Prosedürlerin ardından oyuncunun Avusturya kampına katılması bekleniyor. Halilhodzic, idmanı izleyen basın mensuplarına, “Bir kere de baklava getirin” dedi. Muhabirler, “Baklava mı, transfer mi” diye sordu. Boşnak hoca, “Tabii ki transfer” yanıtını verdi. Öte yandan Bourceanu ve Zeki Yavru sakatlandı. Kadir Keleş’in ise 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Trabzonspor’un transferleri

Futbolcu Geldiği takım Bonservis ücreti (euro)

Abdullah Turan Trabzon A2 -

Salih Dursun (k) Galatasaray -

Ferhat Yazgan Wolfsburg 90 bin

Kurtuluş Yurt Bandırma 70 bin

Turgut Doğan Gaziantep -

Anıl Taşdemir Ordu 400 bin

Gökhan Karadeniz Altınordu 900 bin

Serhat Çakmak Ajax U19 -

Yusuf Erdoğan 1461 Trabzon -

Serdar Gürler Elazığ 1.3 milyon

Deniz Yılmaz Elazığ 1.8 milyon

Transfere harcanan toplam miktar: 4 milyon 560 bin euro

(Bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler