SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Hep alınmış hep alınmış'

Avusturya ve Macaristan kampları sonrası Cesare Prandelli de takımın eksikleri konusunda tam anlamıyla fikir sahibi oldu.

İtalyan çalıştırıcı takımdan gönderilecek isimler hakkında İstanbul'a dönüşte kararını açıklayacağını duyururken başkan Aysal ile bunu daha önce konuştu.

Takımın durumu ve yapılması gereken takviyeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Prandelli özellikle geçtiğimiz dönemde altyapıdan oyuncu çıkarılmaması nedeniyle de selefi Roberto Mancini'yi üstü kapalı da olsa eleştirdi.

Takımın oyuncu fazlası olduğunun altını çizen Prandelli, "Evet takımın transfere ihtiyacı bulunuyor ancak elimizde de çok oyuncu var. Daha önce sanırım her eksiklik olduğunda transfer yapılmış ve kadro fazla olmuş. Hep alınmış hep alınmış hiç genç takımlardan oyuncu yetiştirilmemiş.

‘BORÇLAR ARTMASIN’

Benim de transfer yapılmasını gerekli gördüğüm yerler var. Ancak kulübün mali durumunu biliyorum ve UEFA Finans Kriterleri nedeniyle de fazla şansımız yok. Buna göre hareket edelim. Kadroda düşünmediğimiz oyuncuları gönderip ardından bu isimlerden artacak rakamlarla transferi düşünelim. Borç yüküne girilmesini ben de istemem" sözleriyle başkan Aysal'a fikirlerini iletti.

Ayrıca takımın geleceğine de katkı yapmak istediğini belirten Prandelli, "Bundan sonraki dönemlerde sürekli genç oyuncu yetiştirmek istiyorum. Her sene bir genç oyuncuyu takıma adapte edeceğim" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler