SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aslan Burak Yılmaz'la güldü

Avusturya kampının ardından Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Macaristan 1. Lig ekiplerinden Honved ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Hazırlık dönmindeki 3. maçında Honved ile karşılaşan Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 36 ve 50. dakikada(PEN) Burak Yılmaz kaydetti. Ev sahibi Honved takımının tek golünü ise 90. dakikada Vernes attı.

HONVED - GALATASARAY MAÇINDAN FOTOĞRAFLAR

Sarı-kırmızılı takımi bu karşılaşma ile birlikte yurt dışı kampını tamamladı. Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa maçına kadar çalışmalarına İstanbul'da devam edecek. Galatasaray'ın bir sonraki hazırlık maçı 6 Ağustos'ta İzmir Atatürk Stadı'nda Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid takımıyla...

SİNAN FORMAYI KAPTI

Galatasaray yeni transferi Sinan Bolat, daha önceki iki hazırlık maçında kaleyi koruyan Eray İşcan'ın yerine bu maçta 90 dakika boyunca sahada kaldı.

SÜRPRİZ MİSAFİR; ROBERTO MANCİNİ

Haziran ayında Galatasaray'daki görevinden istifa eden Roberto Mancini, oğlu Andrea Mancini'nin Galatasaray'a karşı oynayacağı maçı izlemek için stada geldi. Mancini soluğu Galatasaray soyunma odasında aldı. İtalyan teknik adam başta Burak ve kaptan Selçuk olmak üzere tüm öğrencilerine tek tek sarıldı, onlarda hasret giderdi. Eski yardımcısı Taffarel ise Mancini'ye takılıp "Ooo Mancini bronzlaşıp gençleşmişsin. Tabii görevi bıraktın gençleştin" diyerek Mancini ve herkesi güldürdü. Mancini kısa süre Galatasaray'da teknik direktör olarak yerine getirilen Prandelli ile sohbet etti.

13 AY SONRA İLK KEZ

Ünal Aysal yönetiminde yer alan Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, 13 ay sonra ilk kez Honved maçında tiyatrocu sevgilisi Hakan Karahan ile protokol tribünündeki yerini aldı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler