SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şok iddia! Melo ve Neymar...

Dunga'nın kadroda bir çok değişikliğe gideceği, yeni çağıracağı isimler arasında Galatasaraylı Felipe Melo'nun da olabileceği belirtildi.Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Dunga olurken,

gözler yeni takımın hangi isimlerden oluşacağına çevrildi. Dunga yönetimindeki 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alan isimlerden Galatasaraylı Felipe Melo'nun tekrar milli formaya kavuşabileceği öne sürüldü.

Ülke basınında yer alan haberlere göre Güney Afrika'daki turnuvadan bazı oyuncular, eski hocaları tarafından tekrar davet alacaklar. Mevcut kadronun kendi evinde Almanya karşısında hezimete uğramasının Dunga'nın değişiklik konusunda elini güçlendirdiğine dikkat çekildi.

Maicon, Daniel Alves, Michel Bastos, Thiago Silva, Ramires, Felipe Melo, Julio Baptista, Nilmar ve Robinho gibi isimlerden bazılarının Dunga tarafından tekrar Brezilya Milli Takımı'na davet edilebileceği belirtildi. Bu oyuncuların hepsinin 2018 Dünya Kupası için yaşlarının 30'larda olacağı ancak oynadıkları büyük kulüplerde sürekli oynayarak hazır halde olabilecekleri ifade edildi. Dunga'nın eski takımdan 14 ismi ise kesinlikle düşünmediği kaydedildi.

Neymar sürprizi yaşanabilir

Öte yandan Dunga'nın takımda en önemli değişikliği yıldız isim Neymar konusunda yapabileceği iddia edildi. 50 yaşındaki hocanın Neymar'ın takıma katkı vermesi için çok yeterli olmadığını düşünerek Barçalı oyuncuyu takımdan kesebileceği öne sürüldü. 22 yaşındaki oyuncunun henüz Brezilya forması giymeye hazır olmadığını düşünen deneyimli teknik adamın, "O daha çocuk" sözleri hatırlatıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler