SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jest mi, af mı?

Sarı-kırmızılıların yaptığı bu ödemeye şaşıran Sabri’nin yakın çevresi, “Kulüp tarafından gözden çıkarılan bir oyuncuya bu parasının ödenmesi ilginç. Genelde bu gibi durumlarda eğer oyuncu gözden çıkarılmışsa ödeme yapılmaz. Kulüpten alacağı rakam satıştan düşürülür” yorumunu yaptılar.

Galatasaray’da geçtiğimiz haftaya damga vuran olay, Kaptan Sabri Sarıoğlu’nun Avusturya kamp kadrosuna alınmamasıydı. Ancak bu futbolcuya yapılan 700 bin dolarlık ödeme daha çok şaşırttı!

Teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ve hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Sabri’nin bugüne kadarki tüm alacakları ödendi. 29 yaşındaki futbolcunun kulüpten alacağı olan 700 bin dolar hesabına yatırılırken, bu ödemenin oyuncu tarafından da şaşkınlıkla karşılandığı öğrenildi. Sabri’ye yakın kaynaklar ise, “Kulüp tarafından gözden çıkarılan bir oyuncuya bu paranın ödenmesi ilginç. Çünkü genelde bu gibi durumlarda eğer oyuncu gözden çıkarılmışsa ödeme yapılmaz. Alacağı rakam satıştan düşürülür” ifadelerini kullandı.

Sabri’ye yapılan bu ödemenin olası bir af mı, yoksa kulüp tarafından oyuncuya bir jest mi olduğunu ilerleyen günler gösterecek.

Bu arada geçen ay sonu sporcuların birikmiş alacakları için 39 milyon liralık ödeme yapan Galatasaray Kulübü’nün, ikinci bir Hajrovic krizi ile karşılaşma olasılığı da ortadan kalktı. Çünkü sporculardan, “Borcumuz yoktur” yazısının alındığı belirlendi. Galatasaray’da borçların yeniden yapılandırılması ve buna ek olarak bazı sponsorluk gelirleriyle kulübün mali yönden rahatladığı belirtildi. (skorer)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler