SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hajrovic Werder Bremen'de

Bundesliga takımlarından Werder Bremen, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrılan İzet Hajrovic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Werder Bremen, Galatasaray'dan İzet Hajrovic ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Alman kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Hajrovic ile imzalanan sözleşmenin 30 Haziran 2018'e kadar olduğu ifade edildi.

Dün sağlık kontrollerinden geçirilen Hajrovic'in, Bosna Hersek Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yer almasından dolayı ancak 19 Temmuz'da Werder Bremen'ın yeni sezon hazırlık kampına katılacağı açıklandı.

Werder Bremen Genel Menajeri Thomas Eichin, İzet Hajrovic'in transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hajrovic'in takımımıza katılıyor olmasından dolayı çok mutluyuz. Takıma çabuk adapte olacağından eminim" diye konuştu.

Werder Bremen Teknik Direktörü Robin Dutt ise Bosnalı futbolcunun transferi için "Hücuma dönük bir orta saha oyuncusu olan Hajrovic'in transferini bir kazanç olarak görüyoruz. Hücum hattımız için ek bir seçenek olacak. Hajrovic topla hızlı ve iyi bir oyuncu. Top sürmede ve bire birde çok güçlü." ifadelerini kullandı.

Hajrovic, sarı-kırmızılı takımdan alacaklarını zamanında tahsil edemediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş ve geçici lisans için UEFA'ya başvurmuştu. UEFA yaptığı değerlendirme sonucunda İzet Hajrovic'in geçici lisans başvurusunu onaylamıştı. Boşnak futbolcu böylece Alman Werder Bremen kulübüne bedelsiz olarak transfer olmuş oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler