SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Galatasaray ile anlaştım"

Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yer alan Bafetimbi Gomis'in Newcastle United ve Aston Villa'nın tekliflerini, "G.Saray ile anlaştım" diyerek geri çevirdiği ortaya çıktı.

Cimbom'da teknik adam belirsizliğine rağmen transfer çalışmaları sürüyor... Altyapı Koordinatörü Bülent Tulun'un önerisiyle gündeme gelen fakat Roberto Mancini'den veto yiyen Bafetimbi Gomis konusunda çok flaş gelişmeler yaşanıyor.

ANLAŞMA TAMAM

Mancini döneminin sona ermesinden sonra yeniden Galatasaray ile masaya oturan ve her konuda anlaşma sağladığı iddia edilen Fransız golcünün, kendisine gelen teklifleri Sarı-Kırmızılılar için geri çevirdiği ortaya çıktı. Lyon'la sözleşmesi sora eren ve bonservisi elinde olan yıldız Gomis'in Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ve Aston Villa'dan gelen tekliflere, "Galatasaray ile anlaştım" diyerek olumsuz yanıt verdiği ifade ediliyor.

İMZA YENİ HOCAYI BEKLİYOR

Fransız basınına göre de G.Saray yönetimi yeni bir teknik adamla anlaşır anlaşmak Gomis transferini açıklayacak. Fransız yıldıza bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor da talip olmuştu. (Takvim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler