SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığspor'dan bilet sürprizi!

Elazığspor yönetimi pazar günü oynanacak Elazığspor- Galatasaray maçında e-bilet sisteminin uygulanmayacağını açıkladı.

Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Spor Toto Süper Ligde Pazar günü saat 19:00’da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Elazığspor – Galatasaray karşılaşması için şuana kadar taraftarlarımızın E-Bilet uygulaması nedeniyle karşılaşmaya gösterdiği ilginin düşük seviyelerde olduğunu belirtmek isteriz.

Galatasaray karşılaşması için taraftarlarımızın aldığı PASSOLİG Kartı ve yapılan biletlemenin düşük sayıda olması nedeniyle yönetim kurulumuz aldığı karar sonrası mevcut sistemi kullanarak bilet satışı yapılması uygun görmüştür.

Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze verilecek cezayı da kabul ettiğimizi kamuoyuyla paylaşmak gereğini duyduk.

Yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrası Galatasaray maçında uygulanacak olan mevcut bilet sisteminden dolayı karşılaşmanın biletleri yarın saat 12:00’den itibaren Gazi Caddesi üzerinde bulunan Batı Kitap Kırtasiyeden satışa sunulacak ve maç günü ise Atatürk Stadyumunda bulunan bilet gişelerinden satışı yapılacaktır.

Öte yandan taraftarlarımızın aldığı PASSOLİG kartı ve Galatasaray maçı için yaptıkları biletlemenin Pazar günü oynanacak olan ve bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalarda geçerli olacağını da belirtmek isteriz.

Elazığspor-Galatasaray karşılaşması bilet fiyatları şöyle;

VIP Tribün: 250 TL

Kapalı Tribün: 120 TL

Maraton Tribün: 80 TL

Kale Arkası: 30 TL

Misafir Tribün: 30 TL

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler