SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da yaprak dökümü

Galatasaray yabancı sınırı nedeniyle yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. İşte gidecekler-kalacaklar...

Ara transferde kadroya katılan İzet Hajrovic ile Ontivero ise yeni sezonda kiralanacak ve kontenjan rahatlatılacak. Kiralık olarak forma giyen ve performansı beğenilmeyen Burdisso gönderilecek.

Sözleşme yenilenmeyecek olan Drogba da Galatasaray’dan ayrılacak diğer bir isim olarak göze çarpıyor. Takımdaki yabancılardan Muslera, Telles, Melo ve Sneijder’in yeri garanti.

Beşiktaş’a kiralık olarak verilen Dany ile siyah-beyazlılar devam etmek istemezse Kamerunluya takım bul” denilecek. Sarı-kırmızılılar son dönemde performansı dibe vuran Eboue ile de yollarını ayırmak için gün sayarken, yaşadığı seri sakatlıklar ve bir türlü takıma adapte olamayan Chedjou da elden çıkarılacak.

Ameliyat olduktan sonra sezonu kapatıp G.Antep’e kiralanan Bruma ile Malaga’da kiralık olarak forma giyen Amrabat ise takıma dönecek.

Böylece Galatasaray’da yabancı sayısı 6 olacak. Yönetim en az 1 stoper 1 de forvete yabancı alarak bu bu sayıyı 8’e çıkaracak. Şimdiden Başkan Ünal Aysal’ın yaz döneminde nasıl bir transfer politikası izleyeceği de merakla bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler