SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ayıp hem de çok ayıp"

Maç 3-0 olmuş Mancini efendi hâlâ Sneijder’e taktik kağıdını veriyor.

İtalyan resmen G.Saray’la, futbolcularla, kısacası Türk insanıyla dalga geçiyor, herkes seyrediyor. Başta da Ünal Aysal seyrediyor.

Mancini herhalde Sneijder’e verdiği kağıtta, ‘Daha fazla gol yemeyin, fark artmasın’ demiş olabilir. Eğer böyle demişse sorun yok. Ama hâlâ ‘O sağda, bu solda oynasın, ortada bu kalsın’ diyorsa gerçekten yazık.

Kimse Bursa maçındaki 5-2’lik skora, 2. yarıdaki oyuna aldanmasın. O maçı, o noktaya İlker Meral taşıdı. İlk penaltıyı vermese, ne Bursa öyle fark yer, ne de G.Saray 5 gol atabilirdi.

Düne gelirsek; evet Cüneyt Çakır maça damga vurmuştur. 6. dakikada Kasımpaşa lehine verilen penaltı öncesi Babel, Semih’e faul yapıyor. Sonrasında penaltı oluyor. Ama Hakan’a çıkan kırmızı baştan sona yanlış. Sonra Çakır Kasımpşa’dan oyuncu atmak için sürekli fırsat kolladı ama Sneijder’e atılan kasıtlı dirseği kırmızıyla cezalandıramadı. Kısacası Çakır, Dünya Kupası öncesi dağlara taşlara yapmaya devam ediyor. Bu kadar formsuz ve sonuçlara etki etmesine rağmen görev alması, diğer hakemlere büyük haksızlık. Kimse MHK’nin adaletli olduğunu söylemesin.

Gelelim G.Saray’a. Haksız yere penaltıdan golü yemelerine ve yine haksız 10 kişi kalmalarına rağmen 150 milyon Euro’luk takım böyle aciz oynayıp, kalesinde 4 gol görüp ve bir o kadar da pozisyon vermez, vermemeli. Tamam Çakır çok ama çok kötüydü ama adı G.Saray olan takım da böylesine rezil rüsva olmamalıydı. Ben ne maçlar gördüm, 9 kişilik takımlar 11 kişilik takımları yendi. 10 kişi kalan takımların rakibi perişan ettiğine çok şahit oldum.

SELÇUK GİTMELİ
Şimdi herkes şapkasını önüne koyacak ve ‘Bu G.Saray’ı nasıl ayağa kaldırırız’ın hesabını yapacak. Aysal ve arkadaşları genel kurulda geçer not aldıklarına ve seçim olmayacağına göre, takım içinde revizyonlar yapılmalı. Burak goller atsa da taraftar kendisini sevmiyor ve bence bu sezon başında gitmeliydi ama olmadı. Yeni sezonda Burak da, yine seyircinin sırt çevirdiği Selçuk da gitmeli. Ama görünüyor ki, G.Saray bu oyuncularla sözleşme tazeliyor. Burak ve Selçuk’un yanında Drogba, Sabri, Hakan, Hamit Altıntop ve devre arası alınan 9 oyuncudan Alex Telles hariç diğerleri gönderilmeli.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler