SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Babel'in Semih'e yaptığı...

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kasımpaşa maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Scarione'nin penaltıdan bulduğu golle Kasımpaşa'nın ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle bitirdiği karşılaşmayı yorumladı. Penaltı öncesinde Babel'in Semih Kaya'ya yaptığı hareketin kesinlikle faul olduğunu söyleyen Dilmen, Hakan Balta'nın da kırmızı değil sarı kart görmesi gerektiğini söyledi.

İLK YARININ SKORU NORMAL ŞARTLARDA 4-1
İlk yarının skoru normal şartlarda 4-1 olurdu. 2 tanesi kalecinin olmadığı pozisyonlardı birini Semih birini de Melo çıkarttı. Kasımpaşa bu pozisyonları ikinci yarı arar mı bilemiyoruz. Bu pozisyonları aramamak için 11'e 10 devam etmeniz gerekiyor.

BABEL'İN SEMİH'E YAPTIĞI FAUL
Babel'in Semih'e yaptığı bence faul. Topa yakın olan oyuncu Semih. Babel vücudunu kullanarak topu alıyor. Penaltı kararı ise doğru ancak kırmızı kart yanlış. Pozisyonda Ceyhun koşarak geliyordu. Penaltının net şekilde penaltı olduğunu ancak kartın sarı olması gerektiğini düşünüyorum. Top oyuncunun kontrolünde değildi. Ceyhun'un kurtarma şansı vardı.

TELLES'İ DİNLENDİRMESİ ANLAMSIZ
Lig'de ikincilik şansı devam ederken ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçı oynanacakken Telles'i dinlendirmesini çok anlamsız buluyorum. İdeal kadrodan Burak ve Drogba yok. Hiç olmazsa diğer oyuncuları dinlendirmeyerek ideal bir kadro çıkartman gerekiyor.

YAKIŞIKLI FUTBOLCULARA...
Kadın taraftarların skor ile ilgisi yok. Yakışıklı futbolculara çok bağırıyorlar, sürekli heyecanlılar. Oyun kaç kaç hiç umurlarında değil.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler