SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Arena'da darmadağın!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray evinde, Kasımpaşa'yı ağırladı.

Konuk ekip Kasımpaşa, Galatasaray'ı 4-0 mağlup etti.

[Haberin Fotoğrafları-![Galatasaray - Kasımpaşa](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121138/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-kasimpasa-153499-myspor)

GALATASARAY 0-4 KASIMPAŞA

Stat: TT Arena
Hakem: Cüneyt Çakır

Galatasaray: Muslera, Eboue (Dk. 55 Telles), Semih, Hakan, Sabri, Melo, Ceyhun, Selçuk (Dk. 72 Ontivero), Sneijder, Berk İsmail (Dk. 49 Yekta), Umut
Teknik Direktör: Roberto Mancini

Kasımpaşa: İsaksson, Yalçın, İlhan, Donk, Elyasa, Kerem, De Castro (Dk. 77 Alpaslan), Viudez, Scarione (Dk. 80 Tunay), Babel (Dk. 75 Malki), Adem
Teknik Direktör: Şota Arvaladze

Goller: Dk. 7, 64 Scarione (pen.), Dk. 51 Viudez, Dk. 76 Yalçın (Kasımpaşa),
Sarı Kartlar: Ryan Donk, İlhan Eker, Kerem (Kasımpaşa), Umut Bulut, Felipe Melo (Galatasaray)
Kırmızı Kart: Dk. 6 Hakan Balta (Galatasaray)

NOTLAR.. NOTLAR..

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, cezalı Burak Yılmaz ve sakat Didier Drogba'nın yerine forvette Umut Bulut ile genç futbolcu Berk İsmail Ünsal'a görev verdi.

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sonucu cezalı duruma düşen golcü futbolcu Burak Yılmaz ile sakatlığı nedeniyle tedavi için yurt dışına giden Fildişi Sahilli oyuncu Drogba'nın yerine Kasımpaşa karşısında, Umut Bulut ve 20 yaşındaki Berk İsmail Ünsal ile gol aradı.

Bu arada Kasımpaşa maçı, Galatasaray'ın ligde en golcü isimleri olan Burak Yılmazbu sezon aynı anda kadroda olmadığı ilk karşılaşma oldu.

Berk İsmail Ünsal, ligde ilk kez 11'de
Galatasaray'ın 2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşa'dan transfer ettiği Berk İsmail Ünsal, Kasımpaşa maçıyla ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında ilk 11'de forma giydi.

Bu sezon ligin 27. haftasındaki Torku Konyaspor maçında sonradan oyuna dahil olarak forma şansı bulan genç futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de, Tokatspor maçında da ikinci yarıda oynamıştı.

Bursaspor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik
Sarı-kırmızılı takım, son oynadığı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçına göre, ilk 11'de 4 değişiklikle Kasımpaşa karşısına çıktı.

Teknik direktör Mancini, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ile yedeğe çektiği Alex Telles, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın yerine ilk 11'de Berk İsmail Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ve Emmanuel Eboue'yi oynattı.

Galatasaray, sahasında ilk kez kadın ve çocukların önüne çıktı
Fenerbahçe derbisinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası olan Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile yaptığı karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar stattan izleyebildi.

Sarı-kırmızılı ekip böylece 2010-2011 sezonunun devre arasında maçlarını oynamaya başladığı Türk Telekom Arena'da ilk kez kadın ve çocuk taraftarların önüne çıktı. Karşılaşmayı tribünden takip eden yaklaşık 20 bin kadın ve çocuk taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

"Cim Bom", bu maçtan önce sadece 2010-2011 sezonunun son haftasında yapılan Konyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynamıştı. Galatasaray, o dönemde kadın ve çocukların maç izleme uygulaması olmadığı için sezonu boş tribünler önünde kapatmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada ceza sahası ön çizgisi sol çaprazda topla buluşan Adem'in vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

3. dakikada Scarione'nin ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Babel'in vuruşunda top az farkla auta gitti.

6. dakikada Babel'in ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Scarione, Hakan'ın kayarak müdahalesi sonucu yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır pozisyon sonrası penaltı noktasını gösterdi.

7. dakikada Scarione'nin kullandığı penaltı vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera'nın solundan ağlarla buluştu. 0-1

24. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Selçuk'un pasında topla buluşan Eboue'nin vuruşunda top auta gitti.

30. dakikada Umut'un kafa pasında topla buluşan Berk İsmail güzel hareketlerle ceza sahası içine girdi. Kaleci Isaksson ile karşı karşıya kalan Berk'in vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.

34. dakikada ceza sahası ön çizgisi sol çaprazda topla buluşan Babel'in vuruşunda kaleci Muslera son anda uzanarak topu uzaklaştırdı.

35. dakikada Adem'in ceza sahası dışından sert vuruşunda top az farkla kalenin sağından auta gitti.

46. dakikada Babel'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Scarione'nin vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

48. dakikada Sneijder'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Umut'un vuruşunda top kaleci Isaksson'da kaldı.

51. dakikada Scarione'nin ara pasında topla buluşan Viudez'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera'nın sağından ağlarla buluştu. 0-2

54. dakikada ceza sahası ön çizgisi sol çaprazdan Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta gitti.

58. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Viudez'in ortasında topla buluşan Babel'in gelişine vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muslera'da kaldı.

64. dakikada De Castro'nun vuruşunda, Telles'den seken topu ceza sahası içinde önünde bulan Scarione ağlarla buluşturdu. 0-3

77. dakikada Viudez'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Yalçın'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-4

Kasımpaşa, mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler