SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da bir ilk

Galatasaray bir ilki gerçekleştirecek… Cimbom, ilk kez hem Drogba hem de Burak'ın oynamadığı bir maça çıkacak. Bugün saat 19.00’da Kasımpaşa karşısında Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için kritik bir randevuya çıkacak olan Galatasaray’da bir ilki yaşayacak.

Galatasaray takımı geride kalan 1.5 yıl içinde ilk kez hem Drogba’dan hem de Burak’tan yoksun bir 90 dakikaya çıkacak. Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve kasığında fıtık şüphesi bulunan Drogba, bu gece oynayamayacak. Sarı kırmızılı takım bu nedenle ilk kez Drogba ve Burak Yılmaz’ın olmadığı bir maçta mücadele edecek.

81 GOLÜN 45’İNDE DROGBA-BURAK İMZASI
Bu sezon Galatasaray’ın oynadığı şampiyonlar ligi, Türkiye Kupası ve lig maçlarının tamamında bu iki futbolcudan en az biri görev aldı. Ve Galatasaray’ın bu sezon attığı 81 golün tam 45’inde Drogba ile Burak ikilisinin imzası vardı.

DROGBA 21 BURAK 24 GOLE İMZASINI ATTI
Drogba bu sezon forma giydiği 36 maçta 14 kez fileleri havalandırıp 7 asiste imza atarak Galatasaray’ın 21 golünde imzasını kattı.

Burak Yılmaz ise bu sezon toplam 39 maçta forma giyerken 15 gol atıp 9 asist yaparak Galatasaray’ın 24 golünde skora katkı yaptı.

UMUT BULUT’UN MORALİ YÜKSEK
Golcü ikiliden yoksun olan Galatasaray’da sahada Umut Bulut olacak. Hafta içinde yeni bebeğini kucağına alan ve morali yerinde olan Umut Bulut ise bu sezon 42 maçta süre aldı. Umut, 8 gol ve 4 asistlik performansı ile 12 golle takıma önemli bir katkı verirken, Sneijder’ın yükselen performansı da Galatasaray’ın Kasımpaşa karşısında en önemli kozu olacak.

Bursaspor maçında geri dönüşü ateşleyen golü kaydeden Sneijder ise bu sezon toplam 14 gol atıp 8 de asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler